Сакам да земам Netflix Preminum 4k + HDR али сакам да го користиме со чупето 2 device ќе бидат врзани нема да ја будали она household ? мене нема оти јас ќе бидам носител кај неа ќе се шекнува ТВ или може да ја дадам дозвола да гледа? Solution pls?
Брат ми го дели Хрватскиот нетфликс со мене, иста ситуација е.Одамна не се пишало тука.
На сестра ми во Бугарија од оператор и дале нетфликс за многу малку пари, се додека е претплатник таму.
Дали доколку ми сподели инфо можеме двајцата да го користиме, иако сме во различна држава?
Не ги знам моменталните правила на нетфликс околу споделување, нели праќаа предупредување ако акаунтот не е логиран во ист household и нешто такво.
Tnx.
Пробај со некое VPN што има мк сервериЗдраво народе, некој да знае или има мк веб прокси кое можам да го употребам за да симулирам сурфање од Мк? Сѐ што наоѓам или не работи, или пинот е предолг и неупотреблив е.
Пробај со VPN.lat, бесплатно на playstore или appstore е.Здраво народе, некој да знае или има мк веб прокси кое можам да го употребам за да симулирам сурфање од Мк? Сѐ што наоѓам или не работи, или пинот е предолг и неупотреблив е.