Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Натпревари 2009

Статус
Затворена за нови мислења.

vik

user
14 април 2007
1.936
32
А што мислиш, некаде го учат тоа во средно?

K

kiko95

Гостин
Во Куманово тоа не се учи во средно...

kiril_cvetkov

read-only
8 февруари 2008
4
0
Немаме баш добра програма по информатика во гимназиите, кај нас случај во Кратово, има мал број на ученици што се пријавија Математичка А пакет и неможевме да оформиме паралелка, и сеа јас сум осуден да учам програмирање и програмски јазици во трета година и тоа основни работи, според мене треба 3та и 4та ученикот да учи 2 години програмски јазици за да може да се оформи уште од средно а вака има некои што се запознаваат со програмирање дури на факултет

vik

user
14 април 2007
1.936
32
јас сум осуден да учам програмирање и програмски јазици во трета година и тоа основни работи, според мене треба 3та и 4та ученикот да учи 2 години програмски јазици за да може да се оформи уште од средно а вака има некои што се запознаваат со програмирање дури на факултет
Не си само ти, еве јас сум техничко училиште и тоа автоматика смер па истото го работам. Тоа што го работев во 2ра го работев полугодие и пол во 3та. Ама што да се прај?
ОД друга страна ова кажва колку треба да се очекува учииштето да не научи. Ако не си седниш сам, џабе ти е некое многу јако училиште и све.

Мои 2 денарчиња.:)

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно