Ts011
user
- 31 март 2020
- 1.437
- 1.096
??Една кратка информација до сите:
-Уште малку се очекува целосно спојување на мтел со неотел. Очекувајте НАСКОРО нови понуди
...
??Една кратка информација до сите:
-Уште малку се очекува целосно спојување на мтел со неотел. Очекувајте НАСКОРО нови понуди
...
Mislam deka ke bide mesecov bidejki pravat 1 godina od mobilnata
Siguren li si deka nemaat mobilni, imaat, zafrknaa mnogu narod ovie agentite, mnogu narod mi ima kazuvano gi lazele deka ima sport klub, deka vo M paketot imalo 80 gb i trista razni izmislici nemozev da poveruvam kako mozat do tolku da lazat. Poznavam vraboteni i sum siguren deka ne im kazuvaat od tamu da lazat taka, agentite sami lazat za da dobijat procent a vozrasnite neznaat kako da se spravat da podnesat prigovor i slicno.Тие практично и немаат мобилни корисници. Немаат мобилна апликација а пакетите им се уште страшно скапи и не исплатливи. Се надевам дека ќе понудат нешто што вреди а не овие глупости сега.
So laga od bilo koja strana!nema nikakov uspeh, zatoa osvem mSat koj do pred 1god ,total bese sam, se drugo za sega e propala stvar.!!!!Siguren li si deka nemaat mobilni, imaat, zafrknaa mnogu narod ovie agentite, mnogu narod mi ima kazuvano gi lazele deka ima sport klub, deka vo M paketot imalo 80 gb i trista razni izmislici nemozev da poveruvam kako mozat do tolku da lazat. Poznavam vraboteni i sum siguren deka ne im kazuvaat od tamu da lazat taka, agentite sami lazat za da dobijat procent a vozrasnite neznaat kako da se spravat da podnesat prigovor i slicno.
Ова е точно, другар работеше и кажуваше како ги лажеле корисниците додека потпишат договор.Siguren li si deka nemaat mobilni, imaat, zafrknaa mnogu narod ovie agentite, mnogu narod mi ima kazuvano gi lazele deka ima sport klub, deka vo M paketot imalo 80 gb i trista razni izmislici nemozev da poveruvam kako mozat do tolku da lazat. Poznavam vraboteni i sum siguren deka ne im kazuvaat od tamu da lazat taka, agentite sami lazat za da dobijat procent a vozrasnite neznaat kako da se spravat da podnesat prigovor i slicno.
Проблемот е што голем дел за жал не се во сферата не се образовани толку, особено постарите па наседнуваат на вакви трикови, кои за жал агентите ги користат.Точно е за лажењето!
Еднаш од љубопитност, прашував, и ме повика агент да ми ,,презентира"... а јас изигравав на неписмен. Кога дојде до ,,интернетот" почна да ми објаснува како тоа е многу 50-100 гб интернет како тоа не се ни трошел/дотрошувал и што ти ја знам таму, почна цени споредби и слично да ми покажува со принтскрини од стари понуди на оператори и слично.
На крај ,,пред да прифатам" го извадов телефонот, отворив апликацијата од Телеком, му покажав состојба на ,, Интернет -фикесен и мобилен, стана човекот и ми рече се брзал морал да оди, ни пријатно не ми рече.
Во оваа будала држава кривично одговараат невини луѓе кои ненамерно направиле една грешка, а овие крадци и измамници ништо не одговараат. Ништо не е чудно што живееме во ваква држава во која сме останале да преживуваме и да бидеме обични смртници за овие големци.За измама може да се одговара кривично.
Како ќе докажеш дека си бил излажан? Ќе одиш во полиција и ќе речеш овој вака ми кажа?За измама може да се одговара кривично.
Два и кусур месеци не ми го оправија роамингот плус динар не ми простија од претплатите. БАНДА НЕСПОСОБНА
За жал никако.Како ќе докажеш дека си бил излажан?
имаш све тука документирано...Што се случи? Не им работи роамингот? Ако можеш да споделиш некоја информација плус
Исчитав и за жал лошо искуство. За жал сите оператори виртуелни кај нас се катастрофа и мислам дека бидејќи малку ги користат никој не се обраќа до Аек. Знам и многу на Лајка што едноставно не се замараат. Било кој оператор 5 пати да го казнат, 6-от пат ќе се размисли. Само ние нација не сме тип на луѓе што бараме правда. Исто и за делот за ддв што не бил изразен. Тоа одма можеш да го пријавиш дури и на суд да ги дадешимаш све тука документирано...
Решени се, немав време ни за двете екстра недели што ми ги наплатија после портирањето да се замарам... Туку среќа што го откачив продавачот што запна да ми продава двегодишен договор за 200 денари помалку месечно? Мамичето ќе ми го расплачеше. Инаку дека МТЕЛ се целосно некомпетентни нема сомнеж, ама некако мислам дека има и foul play од страна на Телеком со портирањето. Зашто истиот проблем се повтори и со Лајка, ама на крај куртулив барем од постпејд договорот и се вратив на Телеком со припејд договорИсчитав и за жал лошо искуство. За жал сите оператори виртуелни кај нас се катастрофа и мислам дека бидејќи малку ги користат никој не се обраќа до Аек. Знам и многу на Лајка што едноставно не се замараат. Било кој оператор 5 пати да го казнат, 6-от пат ќе се размисли. Само ние нација не сме тип на луѓе што бараме правда. Исто и за делот за ддв што не бил изразен. Тоа одма можеш да го пријавиш дури и на суд да ги дадеш
Makedonska 30, 11103, Belgrade, SerbiaКорпа не се босанци? И роднини се со овие од МТЕЛ или Ананас? Или во иста групација?
Инаку не ти држи муабетот. МТЕЛ се државна фирма (или барем така се понаша). Катастрофа.
Реално мислам дека за година дена од сега ќе имаат навистина добра понуда, и покрај тоа што на почеток се скапи.
Ова е мислам некоја тактика на србиве. Прв чекок влегуваат, би рекол неприметно но вложуваат многу капитал. И потоа во еден период го освојуваат пазарот, буквално прегазувајќи ја конкуренцијата
I jas taka mislam ...МТЕЛ нема своја мрежа. Што и да проба да прави треба да е со рентана мрежа. Незнам како би успеал искрено да стане конкурентен со рентаање конкретно од конкурентен оператор. И втора работа е тоа што А1 и Телеком не се толку наивни да остават некој да си игра курот со нив. Според мене апсолутно ништо нема да направи овој оператор. Само ќе се брои како плус еден и Вучиќ ќе си ги пере парите тука.