moongose
poweruser
- 19 јули 2013
- 4.396
- 5.553
Нема да се побуни, ама ќе се пофали. До сега не сум чул за таква фалба, а често наидувам на фалбаџии.Дали ќе се побуни некој ако има преполовена сметка? Затоа и не знаеш дали има такви грешки
Нема да се побуни, ама ќе се пофали. До сега не сум чул за таква фалба, а често наидувам на фалбаџии.Дали ќе се побуни некој ако има преполовена сметка? Затоа и не знаеш дали има такви грешки
Дали ќе се побуни некој ако има преполовена сметка? Затоа и не знаеш дали има такви грешки
Нaјдoбрa брзинa и стaбилнoст сaмo телекoм мк.Некој да не споредувал брзини на оператори?
Сакам да земам припејд од мобилниве оператори и да го користам на некој 4Г УСБ модем од алиекспрес.
Ако знае некој која е најдобра опција во моментот за стабилност на нетот од мобилниве оператори нека пише.
И јас мислам дека се најдобри но сакав да видам да не се има нешто сменето на пазаров.Нaјдoбрa брзинa и стaбилнoст сaмo телекoм мк.
А сурфањето како иде кога се шеташ низ град?Јас имам од оне за 399 5гига 3г и неограничени. И не ја пуштам
А можев за 499 20гига тек тогаш само на суд ќе се оттарасеа од мене
Ко шетам не сурфам. Иначе ко ќе се најдам низ град негде задоволува пптреби за соушл нетворксА сурфањето како иде кога се шеташ низ град?
Прашањето е дали се дешава да му треба пола минута за да отвори страна на некои локации у градов?Ко шетам не сурфам. Иначе ко ќе се најдам низ град негде задоволува пптреби за соушл нетворкс
Прашањето е дали се дешава да му треба пола минута за да отвори страна на некои локации у градов?
Има 5000 денари кои ги минусираш од цената за посебни понуди (предпоследна колона)Има ли некој што продолжувал договор од тие језивите тарифи на ВИП од пред 2 години - 666 денари? Ме интересира субвенциите колку би изнесувале? Имам три броја на истата претплата, а разбрав дека со слична тарифа (над 600 денари) имало 5000 денари субвенција по број...
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3M Secomp, 11.99.5543-10
230,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5070 AORUS MASTER 12GB GDDR7, 1xHDMI ,3xDP, GV-N5070AORUS M-12GD
59.970,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 15m Gray Secomp, 21.99.0115-25
395,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден