the_maker
poweruser
И јас тоа го видов, може и тоа да е, но може и да е еднобојно како точките од страна.Зошто е копчето сино? Да не е RGB LED за нотификации сега?
Sent from my MI 5
И јас тоа го видов, може и тоа да е, но може и да е еднобојно како точките од страна.Зошто е копчето сино? Да не е RGB LED за нотификации сега?
Ќе биде интересно да биде лед, а под него да е сензорот и да се пали на допирИ јас тоа го видов, може и тоа да е, но може и да е еднобојно како точките од страна.
Sent from my MI 5
Па влези у settings и подеси English US и Македонски
Се ебавам 2 саати угасив и аутокорект и све... Нејке да ми се смакне ффсПа влези у settings и подеси English US и Македонски
(ионака ти треба Кирилица за пишување на форум, правило е да се пишува Кирилица на форум)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Пробај префрли се на google keyboard наместо swift.
Еве како е кај мене.
![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Имаш опција __ google keyboard settings > text correction и исклучи ја првата опција show suggestions.
Еве како е со исклучена
![]()
А во preferences ако го исклучиш и voice input key изгледа вака
![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ќе пишам јас после, чекав да заврши.. Ќе постирам и слики со спецки..
Imx258 се камерите во плусот, а imx378 во обичниот.Што камери се на 5С Плус?
Не можат да се IMX 378 оти тој е 12МП а тие имаат 13МП камери.
It is equipped with a dual rear-facing cameras and a single front-facing camera. It support shooting in RAW format.Што камери се на 5С Плус?
Не можат да се IMX 378 оти тој е 12МП а тие имаат 13МП камери.
Може да се IMX 258 да..Imx258 се камерите во плусот, а imx378 во обичниот.
Двата телефони ќе немаат оптичка стабилизација.
Испаѓа помалиот телефон подобра камера од поголемиот има.Imx258 се камерите во плусот, а imx378 во обичниот.
Двата телефони ќе немаат оптичка стабилизација.
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден