108MP гимик а? да да. Секако. Огромен апгрејд е ова за Xiaomi, сликит - видеото е драма. Својата најголема слабост ја средија, како ќе продаваат значаен број уреди сега другиве фирми е мистерија.
5:22, О M G!
Нема врска тоа, хуавеи не ги банираа дека имаа добри телефони туку ради други причини ...Многу е лошо што вака се експонираат, кај и да е ќе попијат и они еден бан.
Нема врска тоа, хуавеи не ги банираа дека имаа добри телефони туку ради други причини ...
LedikomКаде има Redmi Note 8 pro со најдобра цена за купување кај нас ?
Комуникациска мрежа, шпионажа ... ги банираа како компанија а не телефоните ...која друга причина?
Комуникациска мрежа, шпионажа ... ги банираа како компанија а не телефоните ...
Не е битно во што верувам јас, ако си видел како функционира телеком опремата од базна па се до билинг системот ќе ти стане јасно.Зар веруваш во тоа?
Јас од Ледиком го земав само што ги донесоа што се вика, немам никаков проблем со телефонот. Прашај само пред да го зимаш дали им се европска варијанта.Каде има Redmi Note 8 pro со најдобра цена за купување кај нас ?
Ве молам препорака за телефон xiaomi се разбира, до 12000денари,битно ми е да има добри камери. Фала ви
Xiaomi Redmi Note 8 Pro | Ledikom
Xiaomi Redmi Note 8 | Ledikom - ако е само за камера овој е подобар избор за парите (со GCAM е одличен)
Им пишав велат го немаат на лагер.
За кој уред збориш за Pro? ако да можеш да земеш обичен, ако е приоритет камера а перформансите не.
Во што е всушност разликата помеѓуXiaomi Redmi Note 8 Pro | Ledikom
Xiaomi Redmi Note 8 | Ledikom - ако е само за камера овој е подобар избор за парите (со GCAM е одличен)
Во што е всушност разликата помеѓу
Redmi note 8t i redmi note 8?
Да не ги помеша со РН 8 про?Чипсет у главно и камера.
Да не ги помеша со РН 8 про?
Да не ги помеша со РН 8 про?
РН8 и РН8t се скроз идентични освен што вториов е наменет за европски пазар и има НФЦ и бенд 20.
Добри камери има РН8т??? Гледам скоро секаде е околу 12500 4-64.
МИ А 3 читам има добра камера,но ме мачи неговата резолуција 720 . Твое мислење .
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден