Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Македонски Пошти - Општа Дискусија

Како сте задоволни од услугите на Македонски Пошти?

• Вкупно гласале
    722

InSides

lurker
21 февруари 2009
761
2.019
На царина бе брат, ме знаат со години идам, по име ме знаат све

Ах, добро, дека јас го читам ова...

Јас немав проблеми со тоа да пријават на полиција, нормално знаевме дека не пријавиле, пошто и они знаат дека не е за полиција работата, плус ме знаат таму секад сум бил фин

...и некако следствено ми е дека те знаеле во полиција и дека таму секогаш (секад веројатно тоа значи) си бил фин, и малку се загрижив и велам да се потврдам. Не е белки толку страшно за во полиција.

Ама среќа, лошо сум разбрал.

Gaming Pal Ollie

hello world
14 февруари 2024
162
135
Ах, добро, дека јас го читам ова...

...и некако следствено ми е дека те знаеле во полиција и дека таму секогаш (секад веројатно тоа значи) си бил фин, и малку се загрижив и велам да се потврдам. Не е белки толку страшно за во полиција.

Ама среќа, лошо сум разбрал.

Брат вие немате храброст на форумиве диркетно да зборите, све нешто саркастично, лажно, цинично, не па да имаш капацитет да сфатиш што зборувам. Не си разбрал ти ништо лошо него тоа класичното кукавичко саркастично понашање што го имате на соте Македонски форуми/групи е појако од тебе, па незнаете за диреткна комуникација. Се лупате у гради со некои поговорки вака рекле старите онака рекле старите, сега ти тука ми глуматаш некој паметен не си чул ти секад што значи, па лошо си разбрал...Што народ сте бре, пуни со тоа злобниот сарказам и циницизам.
Не заслужувате човек ни да се нашали, ни да ви раскаже како било што било, ништо. Бутајте со глава у ѕид со тоа од околу кукавично зборење и сарказми ако немате друга работа, што сте ми се окомиле мене незнате подалеку од МТВ 82 начин на комуникација, како Хихирику звучите сите.
И тебе како онаа несреќана Титаниум на игнор те ставам ич не се замарај да ми пишуваш некои досетки тука иди во МТВ и МРТ таму конкурирај за квази комичар назад во '82.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно