Im pisam i odgovorot e javete se vo kontakt centarotНа четот што им е на страната одговараат брзо. Тоа ти е некако најдобра варијанта од 9 до 18 часот
Im pisam i odgovorot e javete se vo kontakt centarotНа четот што им е на страната одговараат брзо. Тоа ти е некако најдобра варијанта од 9 до 18 часот
А цела Лајка работи на мрежата на А1...Update: Јас цело време вчера ги барав од припејд број од А1 и никако не можев да ги добијам. Кога дојде девојка ми од работа се јавив од нејзиниот и успеа нормално. Значи од припејд број вчера цел ден не можеше да се добијат. Му кажав на агентот и еве денеска работи. Ваљда го средиле.
Kako sto lyca e ogranicen so nekoi raboti isto i a1 prpejd e ogranicen mn,raboti ne funkcioniraat, ama da ne mozes da dobies call centar,bilo koj na nacionalno nivo e sramota....i za a1 i za lyca....Update: Јас цело време вчера ги барав од припејд број од А1 и никако не можев да ги добијам. Кога дојде девојка ми од работа се јавив од нејзиниот и успеа нормално. Значи од припејд број вчера цел ден не можеше да се добијат. Му кажав на агентот и еве денеска работи. Ваљда го средиле.
Probajte da dobiete kontakt centar na bilo koj operator od mtel, mtel si imaat napraveno samo na nivniot a koa dzvones na 0771234/0791212 ili 070122 si kazuva lagano brojot e nepostoeckiKako sto lyca e ogranicen so nekoi raboti isto i a1 prpejd e ogranicen mn,raboti ne funkcioniraat, ama da ne mozes da dobies call centar,bilo koj na nacionalno nivo e sramota....i za a1 i za lyca....
I od mtel ne moze da se dobie .??lyca,a1?telekom?Probajte da dobiete kontakt centar na bilo koj operator od mtel, mtel si imaat napraveno samo na nivniot a koa dzvones na 0771234/0791212 ili 070122 si kazuva lagano brojot e nepostoecki
Daa koga bev na niv nemozese sea neznam dali raboti poleka poleka edno po edno ovozmozuvaat mislam dekaI od mtel ne moze da se dobie .??lyca,a1?telekom?
Cirkuz,drzava .....a zamisli od lyca mozes site da gi dobies...jas 077 1234 imam prijaveno i na green 073173173....ne znam za drugite...Daa koga bev na niv nemozese sea neznam dali raboti poleka poleka edno po edno ovozmozuvaat mislam deka
Od 079 broice imam prijaveno na 0771234 ,problem so mojot 077 a1,broj......Mislam deka na telekabel i na green moze da se bara no zatoa sto se kako obicni broevi 074747474 i 073173173 a ovie skratenite 0771234/0791212 i 070122 nemozat
Sto potocno te "zaebava".??daj detal +,sto ne se povrzuva...???Браќа интернетот нешто заебава последниве 2-3 дена не можи да се поврзи. Друг со ист проблем?
360denovi od denot na aktivirajne, posle ovoj rok ako imas ostaveno avtomatska obnova, 200mkd/30denovi/od istata karticka sto si plajkal....Земав број пред 11 и пол месеци, порачав онлине сим плус годишна претплата, 1600 денари за тарифниот модел супер 200. Има ли некој искуство за реобнова на тој пакет и по која цена после истекот на 12 месеци? Дали повторно ќе биде 1600 ден и ќе може да порачам онлине?
Btw, paketite na 3/6/12m, gi kupuvas isklucivo online!!!....nema druga opcija paket bilo koj na 30denovi moze i so kratok ussd kod i po sms da aktivirasБлагодарам другари
Да, првиот месец од подолг период се додаваат уште 5гб интернет, така кај мене беше кога активирав пакет за 3 месеци и уште еднаш лани декември со 200 денари кредит.Ima nekoj da proveri super200 za obnova da mue denes/utre ... gledam kaj mene 10gb pustile,a default 5gb na 30 denovi si se re obnovuva....
Prviot mesec posle aktivirajne super200 e 5+5 ama toa bese noemvri ,sega e juni....ne znam od kade doletaa 5+5Да, првиот месец од подолг период се додаваат уште 5гб интернет, така кај мене беше кога активирав пакет за 3 месеци и уште еднаш лани декември со 200 денари кредит.
Кај мене се обнови на 19.07 ама само со 5GBIma nekoj da proveri super200 za obnova da mue denes/utre ... gledam kaj mene 10gb pustile,a default 5gb na 30 denovi si se re obnovuva....
Ne znam so mu se zgresi.. ...Кај мене се обнови на 19.07 ама само со 5GB
Btw,go upraeja, i A1 imase problemi.....Denes lyca povtorno problem so a1.....