Pane24
GpuHardware
Stepena se ne se wattsDada mi fati oko so regulacijata epten, samo pane pisal 100-450w 100ce da ne e mnogu?
Baska ne kazuva od kaj go zemal
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Stepena se ne se wattsDada mi fati oko so regulacijata epten, samo pane pisal 100-450w 100ce da ne e mnogu?
Baska ne kazuva od kaj go zemal
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
My badStepena se ne se wattsInaku od alija mi e naracan zaedno sose vrvovi i rezerva greaci.
Bt electronics спроти југо дрво, мегамобил мк (мобиларата), или алфа електроника ( од Битола) побарај за вруќ ваздух. Околу 100 еу се.Да ја постирам сликава во темава, во хубо донеле вакви, ако на некој му тереба пошто знаеме граници се затворени дрн дрн или каснат нарачки. Е сега цената е ваљда таа 2900 неможам да прочитам, а се брзав многу па реков ќе сликнам после да анализирам. Сепак за екстол со 10 врвови јас би дал 50 евра локално мислам дека вреди.
Штета што нема хот ер комплет станици. Можда има уствари ама не видов.
Погледнете го атачментот 88338
Од кај е купен овој?Istite vrvovi se i greaci so tie kako ovoj na slikata.
Ovoj letkum go imam skoro 5 meseca so aktivno koristenje.
Podobra opcija vi e ovoj so reserva 2 greaci i vrvovi.
Mislam deka go plativ okolu 1000 den.Погледнете го атачментот 88351
P.S i ovoj ima termoregulacija od 100 stepena do 450 max.
Yihua се исто така сериозни клонери, еве ја истата станица како таа на екстол само во малку поинаква кутија.
![]()
Од јутуб видеа, повеќето рекоа за тие пари тоа добиваш. Ако имаш некој предлог за друга станица слободно пиши модел или каде има кај нас, сеуште не сум одлучен.По што заклучи дека квалитетот не е баш најдобар?
Инаку како за китајска комбинирана станица е ок за парите.
На овие мислиш?Jас би ви препорачал за почетник обичен леткум без регулација на температура, но од познат бренд. Како што пишаа погоре, пример Соломон. Џабе фрлени пари се за лемна станица, 99.9% од времето на една иста температура ќе дреме а има многу поголеми шанси да се зезне(електроника, тастери, дисплеј, итн...)
Или втора DIY опција.Jас би ви препорачал за почетник обичен леткум без регулација на температура, но од познат бренд. Како што пишаа погоре, пример Соломон. Џабе фрлени пари се за лемна станица, 99.9% од времето на една иста температура ќе дреме а има многу поголеми шанси да се зезне(електроника, тастери, дисплеј, итн...)
Или 2-3 обични 1А диоди сериски и прекинувач - па да има избор 1,2,3,4Или втора DIY опција.
Да се купи рачка леткум од 40w (по можност добар бренд) и да се врзе на димер за сијалица. Така ќе се добие регулација, и леткумот нема да работи со максимална јачина.
Не да се добри, него милина. Покрај тоа што ретко фаќам леткум во рака, ми беше препород од 900м на Т12 прелазот. За 5 секунди постигнува работна температура(со иста ватажа леткум и 900м врвчиња беше 30+ секунди) и драстично побрз рекавери на температура ако лемиш некој дел со поголема термална маса.Т12 исто се добри