Нема подобра.abe ovaa aseto corsa arna e ? gledam tuka vo italija dosta popularna i italijanskiot IGN i dade 9/10 ocena ako ne se lazam
impresii ?
Сите можни вожњи за компјутер ги имам пробано досега, од почетоците до денес. Ова а најдоброто за PC. Како што кажа членот @windows8 - нема подобра.abe ovaa aseto corsa arna e ? gledam tuka vo italija dosta popularna i italijanskiot IGN i dade 9/10 ocena ako ne se lazam
impresii ?
Ја имам да, на стим ја чувам, ќе ја купам потамуЈа имаш легална? Јербо 50 евра, еве не знам..
Симни update 1.3 би требало да е се во ред после апдејтот, само поиграј а до некаден за да ти сејфува.Момци дај бе кажете некој FIX за Dying Light. Обичната Reloaded верзија функционира топ, имам меѓу 50-100 фрејма, ама не ги памти сејфовите. Симнав кракфикс, ми ги памти сејфовите, ама сега имам меѓу 20 и 35 фрејма, графичката ми се искористува меѓу 50-70%, и не сака никако над тоа... V-sync е оff.
Истиот проблем и јас, симни го оној кракфикс од замунда, треба да работи.Момци дај бе кажете некој FIX за Dying Light. Обичната Reloaded верзија функционира топ, имам меѓу 50-100 фрејма, ама не ги памти сејфовите. Симнав кракфикс, ми ги памти сејфовите, ама сега имам меѓу 20 и 35 фрејма, графичката ми се искористува меѓу 50-70%, и не сака никако над тоа... V-sync е оff.
Симни update 1.3 би требало да е се во ред после апдејтот, само поиграј а до некаден за да ти сејфува.
Симнав 1.3, али морав од ново да играм.. ги немаше сејвовите. Си го вратив стариот 1.2 апдејт, и сејвовите беа пак наместо, и играм така. Со 1.2 е подобро од првичната верзија, али не е пак идеално со 99% искористеност.Симни update 1.3 би требало да е се во ред после апдејтот, само поиграј а до некаден за да ти сејфува.
Пробај го новиот 1,4,0 апдејт го имаш на замундаНа замунда немаше 1.3, јас симнав Update v.1.2.1 од замунда, ама многу малку подобри, пак неможе константно 60фрејма да држи, постојано опаѓат фрејмовите и искористеноста на графичката, пример има 45фрејма а искористена 55% многу нервозно.
Од кај симна 1.3?
Инаку многу е добра играта, графика текстури лудило..
Како се активира тоа да кажува, од конзолата во играта е или од софтвер како MSI?Ова не ми е јасно, на првиот кадар има 55 фрејма на 65%Gpu load, на вториот кадар има 56 фрејма и 100% Gpu load
Играва шмука 5+Gb системски рам како ништо, и 3+Gb Vga ram..на 1080p, новиве игри се ненаситни на ram, CPU не иде на 100% load, барем не повеке јадра..
Погледнете го атачментот 26803 Погледнете го атачментот 26805
Od MSi-ABКако се активира тоа да кажува, од конзолата во играта е или од софтвер како MSI?