Enquito
poweruser
- 8 август 2017
- 2.615
- 1.780
А јас ја пак играм со Јапонско Аудио со Хрватски превод и УИ.Кој игра игри на Хрватски да го еба....![]()
А јас ја пак играм со Јапонско Аудио со Хрватски превод и УИ.Кој игра игри на Хрватски да го еба....![]()
Не си хард кор, германско аудио со јапонски канџи сабрајтал.А јас ја пак играм со Јапонско Аудио со Хрватски превод и УИ.
Моментално деновиве на ПС3, си ја вртам NFS Carbon (пошто одамна ја неам свртено), заедно со NFS Underground 2. Препорачајте некоја игрица пс3/2/1 што е secret gem.
Вистина!? Мене па ич не ми се допаѓаше играта, некако многу без дух и "generic" ми беше. Незнам дали си ги пробал Fallen order игрите ама се класа над Outlaws, барем според мене. Топло ти ги препорачувам!Star Wars Outlaws, најдобрата Star Wars игра што сум ја играл после Rogue Squadron.
Ехее одамна ми се поминати двата дела.Вистина!? Мене па ич не ми се допаѓаше играта, некако многу без дух и "generic" ми беше. Незнам дали си ги пробал Fallen order игрите ама се класа над Outlaws, барем според мене. Топло ти ги препорачувам!
Star Wars Outlaws, најдобрата Star Wars игра што сум ја играл после Rogue Squadron.
Ќе почекаш за 2 години да падне на 50% попуст и ќе си ја собереш.Многу мрсно $50.
Nekoj so ja ima igrano Assasin'S Creed Origins neka spodeli iskustvo, planiram da ja zemam![]()
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден