Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Која игра ја плешаш во моментов?

PaunAlek

read-only
16 септември 2016
3
1
Моментално деновиве на ПС3, си ја вртам NFS Carbon (пошто одамна ја неам свртено), заедно со NFS Underground 2. Препорачајте некоја игрица пс3/2/1 што е secret gem.

lowndes888

hello world
17 ноември 2012
80
119
Skopje
Моментално деновиве на ПС3, си ја вртам NFS Carbon (пошто одамна ја неам свртено), заедно со NFS Underground 2. Препорачајте некоја игрица пс3/2/1 што е secret gem.

Ako si po racing games probaj ja Enthusia na PS2. Interesen i razlicen progression system, odlicen physics engine (bolje od GT4). Soliden obid na Konami; imam procitano deka nekolku devs involvirani vo nea presle vo Polyphony od posle.

Ako ne si ja igral NFS Hot Pursuit 2kata na PS2 obavezno igraj - razlicna, MNOGU podobra verzija e od PC/Xbox izdanijata ; mnogu slicen driving model na UG1/2.

Luca Toni

hello world
18 септември 2015
267
561
Скопје
Silent Hill 2

Не ми се верува дека после 23 години пак ќе ја играм една од најдобрите хорор игри на сите времиња
84ea99018d092e8e7992fb967e8896fb.jpg

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Skitcero

hello world
9 август 2021
63
52
Star Wars Outlaws, најдобрата Star Wars игра што сум ја играл после Rogue Squadron.
Вистина!? Мене па ич не ми се допаѓаше играта, некако многу без дух и "generic" ми беше. Незнам дали си ги пробал Fallen order игрите ама се класа над Outlaws, барем според мене. Топло ти ги препорачувам!

imortel

hello world
18 февруари 2012
197
312
Скопје
Вистина!? Мене па ич не ми се допаѓаше играта, некако многу без дух и "generic" ми беше. Незнам дали си ги пробал Fallen order игрите ама се класа над Outlaws, барем според мене. Топло ти ги препорачувам!
Ехее одамна ми се поминати двата дела.

Bosko Buha Bombasa

hello world
20 август 2024
170
105
Yugoslavia
Star Wars Outlaws, најдобрата Star Wars игра што сум ја играл после Rogue Squadron.

Ќе одам со претпоставка дека тоа е зошто немаш играно други Ubisoft наслови, обично механиките, UI-то, па дури и приказните им се copy-paste, само во различен свет/средина.

Иначе после 17 години, конечно Budokai Tenkaichi 4. Како голем фан на DB, последниве три денови заборавив на надворешниов свет.

open-graph-dragon-ball-sparking-zero.jpg

Ron26

poweruser
4 мај 2019
2.251
2.687
ќе има пиратска везија ваљда многу брзо после тоа. Иначе супер што ќе искочи, мислев со емулатор да пробам но ќе почекам.

Bosko Buha Bombasa

hello world
20 август 2024
170
105
Yugoslavia
Nekoj so ja ima igrano Assasin'S Creed Origins neka spodeli iskustvo, planiram da ja zemam :D

Пиратската верзија супериорна е дека Denuvo сосем е тргнато со кракот, работи побрзо, лоадира побрзо. Иначе ми влегува мене во Top 3 AC игри, со Black Flag и 2-ката.

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно