Enquito
poweruser
- 8 август 2017
- 2.615
- 1.780
А јас ја пак играм со Јапонско Аудио со Хрватски превод и УИ.Кој игра игри на Хрватски да го еба....![]()
А јас ја пак играм со Јапонско Аудио со Хрватски превод и УИ.Кој игра игри на Хрватски да го еба....![]()
Не си хард кор, германско аудио со јапонски канџи сабрајтал.А јас ја пак играм со Јапонско Аудио со Хрватски превод и УИ.
Моментално деновиве на ПС3, си ја вртам NFS Carbon (пошто одамна ја неам свртено), заедно со NFS Underground 2. Препорачајте некоја игрица пс3/2/1 што е secret gem.
Вистина!? Мене па ич не ми се допаѓаше играта, некако многу без дух и "generic" ми беше. Незнам дали си ги пробал Fallen order игрите ама се класа над Outlaws, барем според мене. Топло ти ги препорачувам!Star Wars Outlaws, најдобрата Star Wars игра што сум ја играл после Rogue Squadron.
Ехее одамна ми се поминати двата дела.Вистина!? Мене па ич не ми се допаѓаше играта, некако многу без дух и "generic" ми беше. Незнам дали си ги пробал Fallen order игрите ама се класа над Outlaws, барем според мене. Топло ти ги препорачувам!
Star Wars Outlaws, најдобрата Star Wars игра што сум ја играл после Rogue Squadron.
Ќе почекаш за 2 години да падне на 50% попуст и ќе си ја собереш.Многу мрсно $50.
Nekoj so ja ima igrano Assasin'S Creed Origins neka spodeli iskustvo, planiram da ja zemam![]()
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден