Forza Horizon 3 е 100 пати подобра од NFSNeed for speed Payback ја симнав што ми ја збореа дека била добра ама ме разочара. :/
Знам ама мислам дека ја нема на торент пошто е само онлајн, го пробав демото вака ми фати око па може ќе ја купам.
Ја има, види ПП ти пратив.Знам ама мислам дека ја нема на торент пошто е само онлајн, го пробав демото вака ми фати око па може ќе ја купам.
Абе ќе си присоберам некој денар ќе ја купам, не е проблемЈа има, види ПП ти пратив.
ЕДИТ: Не ја симнувај од таму, не ги видов коментарите, има вирус.
Bullet drop има на снајпери и crossbow. Recoil-от си е таман ко за игра што нема ironsight, а метите може да бидат и на 100+ метриПукањето е најсимплифицирано што може. Нема bullet drop и скоро ич recoil, ама им дава илузија на децата дека се многу вешти ако убиле некого и ако научиле да градат ѕидови и скали.
Метро 2033 играта е правена според книга која се вика исто такаМетро 2033 и има приказна ипол, останува на тебе да ја искусиш.Играта е забавна и затоа е направено. Од battle royale е спорт не бива. Како што гледам до сега играва не им се свиѓа само на луѓе не сакаат да се потрудат да ја научат. Како и да е, Метро има приказна? Јас мислев само за графика и атмосферата се прават игритеЌе морам да ги изиграм сега пак.
Гладна кокошка, просо сонуваPC Building Simulator
PC Building Simulator on Steam
Oчиве ми паднаа, незнам кога последен пат сум играл нешто повеќе од 3 саата.....
Играта има супер атмосфера, ама огромен бонус е прво да се прочитаат книгите. Кои патем, се одлични примероци на постапокалиптичкиот жанр со незападен шмек, препорака за читање дури ако не се игра играта. Книгите се наоѓаат по торенти ама донирајте му и некоја рубља на Дмитри Глуховски, писателот.Метро 2033 играта е правена според книга која се вика исто такаМетро 2033 и има приказна ипол, останува на тебе да ја искусиш.
If Last Light is "Metro 2035", what is "Metro 2034" about? :: Metro: Last Light General Discussions
Што напраи Ханзо? Го исчисти ли Јарнам од гадинките?![]()
Многу лесна игра.
Сфаќаш... финтата е само... да не умираш цело време. А и оној првиот дел е многу лесен за поминување откако ќе го изиграш 40 пати затоа што во таа точка веќе доволно го имаш набилдано карактерот, а и знаеш кај се сите непријатели и точно што ќе направат до најситен детаљ (затоа што... го имаш поминато истото веќе 40 пати). Бесценет е моментот кога ќе играш пола саат, ќе стигнеш до првиот Boss, ќе те тресне од земја со еден удар и почнуваш пак од почеток. Солза на око. Многу добра игра во секој случај.