Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Која Denuvo игра чекате да биде кракната?

Dajman

Баниран/a
19 септември 2020
765
1.205
4 месеци и 11 дена од последното EMPRESS издание.
Да го прогласиме за умрено?

Откако SKIDROW напишаја во нивно NFO дека EMPRESS е всушност VOKSi кој што беше уапсен во Бугарија пред неколку години, ниту една Denuvo игра не е кракната што буди сомнеж по интернетов дека EMPRESS навистина беше Voksi иако негираше по социјалните мрежи.

Еден куп игри останаја некракнати како Jedi Survivor, Assassin's Creed Mirage, Avatar Frontiers of Pandora, Sniper Elite 5, Need for Speed Unbound, Dead Space, Callisto Protocol итн.

Дали Denuvo донесе крај на пиратеријата во целост кај ААА компаниите?

Сцената е мртва, а последниот што успеа да го кракне Denuvo освем EMPRESS беше MKDev кој што исто така се повлече од кракување после FIFA 23.
Ја би рекол може да се прогласи клиничка смрт,ни витални знаци ни абер ни шабер... Спремај го новчаникот за денуво игри.

И

Избришан член 42370

Гостин
Дечки, дали некој знае каде може да се најде Assassins.Creed.Odyssey.Тhe.Fate.of.Atlantis.READNFO-EMPRESS оригиналното ISO? На секој можен торент сајт пребарав, али успеав да најдам само Repack од FitGirl, што не сакам да го користам бидејќи треба да чекам сат време инсталација, и друго од ElAmigos ама тие сумливи ми се.

P.S прв hit на google е од SKiDROW CODEX, и многу пати е кажувано дека таквите сајтови се фејк, и бог знае кој ги одржува.
Сцената нема сајтови.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.318
5.313
Скопје
hackitfree.github.io
Дечки, дали некој знае каде може да се најде Assassins.Creed.Odyssey.Тhe.Fate.of.Atlantis.READNFO-EMPRESS оригиналното ISO? На секој можен торент сајт пребарав, али успеав да најдам само Repack од FitGirl, што не сакам да го користам бидејќи треба да чекам сат време инсталација, и друго од ElAmigos ама тие сумливи ми се.

P.S прв hit на google е од SKiDROW CODEX, и многу пати е кажувано дека таквите сајтови се фејк, и бог знае кој ги одржува.
Сцената нема сајтови.
Ова ако ти врши работа - Сејф е страната

Или од Фитгрл - мислам истиот рипек е

И

Избришан член 42370

Гостин
Ова ако ти врши работа - Сејф е страната

Не ми врши работа од 2 причини.
Прво, како што споменав, овие сајтови не се trusted, ако не во сите, во дел од контентот прикачен на нив се порнајдени тројанци или друг тип штетници (мајнери, рансомвер итн.)
1709286629869.png

Второ, repack е ова, бог знае чив.
Но како што кажав, мене не ми треба repack.

Vektor666

hello world
25 октомври 2020
97
127
Епа нема. Ако не сакаш да платиш со пари, ќе си платиш на друг начин...
Најефтина што најдов е на инстант, един downside е што не е за Steam. Туку за Ubishit.

П.С. Немора да значи дека баш тој торент што го бараш е безбеден.

Последна промена:

Avid

senior
21 јануари 2009
6.444
11.501
Скопје
Е има!
1709305013676.png
Ова е приватен тракер alpharatio . cc

@Weeaboo не знам колку ти е значајно... но ако сакаш донеси екстерен ќе ти ја симнам :D
Фрилич има.
Не би ризикувал да ти го праќам торентот... а и олку многу да dl па up...

И

Избришан член 42370

Гостин
Епа нема. Ако не сакаш да платиш со пари, ќе си платиш на друг начин...
Најефтина што најдов е на инстант, един downside е што не е за Steam. Туку за Ubishit.

П.С. Немора да значи дека баш тој торент што го бараш е безбеден.
Е имам купено со сите DLCa, го апдејтнаја Ubisoft Connect и ми се јави ненормален статер и CPU spike а згора на тоа изгубив сејф едно 4-5 сати играње и се налутив.

П.С сите копии мора преку Ubisoft Connect.
Е има!
Погледнете го атачментот 135433
Ова е приватен тракер alpharatio . cc

@Weeaboo не знам колку ти е значајно... но ако сакаш донеси екстерен ќе ти ја симнам :D
Фрилич има.
Не би ризикувал да ти го праќам торентот... а и олку многу да dl па up...

Фала ти Авид, ја симнав од мака од FitGirl, уште инсталира, ама ќе го симнам ISO-во посекако, ќе ми се најде во иднина.

Само да најдам некако инвајт...

IMG_20240301_183150.jpg

Dajman

Баниран/a
19 септември 2020
765
1.205
Еве и Yuzu го откажаа емулаторот.. Лошо време да си пират.

И

Избришан член 42370

Гостин
Еве и Yuzu го откажаа емулаторот.. Лошо време да си пират.

Апсолутно не е тоа проблем.

Од друга страна за Denuvo...
Сеуште малце зачудувачки ми е како тоа нема ниедна група во сценава што би се нафатила да го кракува. Мислам, си немам поима и стварно е можеби тешко, али, никој...?

DeJaVu

user
21 ноември 2010
1.193
1.645
Скопје
Апсолутно не е тоа проблем.
Нема благе везе тоа, форк од рандом јузер тапа програмер, што се надева дека ќе се соберат зналци. И покрај другото наводно на гитлаб е пребацен форкот, пошто тоа на гитхаб репото глеаш више архивирано е.
Како и да е, сигурен сум дека ќе се најде некој да го продолжи делото.
Ако ништо друго го имаме рјуџинкс, кој покрај тоа што знае да биде побавен и полимитиран од послаб хардвер, е попрецизен од јузу.

И

Избришан член 42370

Гостин
Нема благе везе тоа, форк од рандом јузер тапа програмер, што се надева дека ќе се соберат зналци. И покрај другото наводно на гитлаб е пребацен форкот, пошто тоа на гитхаб репото глеаш више архивирано е.
Како и да е, сигурен сум дека ќе се најде некој да го продолжи делото.
Ако ништо друго го имаме рјуџинкс, кој покрај тоа што знае да биде побавен и полимитиран од послаб хардвер, е попрецизен од јузу.

Коментарот не беше конкретно за тој fork. Поентата ми беше, ќе се случи истото што се случи со Vanced, ќе се направет еден куп форкови, нема да пропадне емулацијата за NINTENDO.
Секако, е штета тоа што се случува моментално во гејминг светот, тужби против емулатори, always-online активација, 0 презервација. Се се сведува на онлајн сервиси и претплати. Али тоа муабет за друг пат и во друга тема.

Dajman

Баниран/a
19 септември 2020
765
1.205
Џабе е, оригиналниот тим дига раце по тоа шо го гледам.
Плус не можат да го монетизираат, тешко дека ќе имаат мотив да работат со брзо темпо.
Мислењето е автоматски споено:

Од друга страна за Denuvo...
Сеуште малце зачудувачки ми е како тоа нема ниедна група во сценава што би се нафатила да го кракува. Мислам, си немам поима и стварно е можеби тешко, али, никој...?
Самиот момент шо EMPRESS беше едина особа со години треба да ни биде индикатор за колку мал е интересот од страна на обучени индивидуи.
Искрено мислам дека освен рандом дешавки (ко она со Lies of P кај шо девелоперот се погреши со вадење на денуво) тешко дека ќе видиме нов лик/ликови кои ќе си ги кршат кичмите за неблагодарна работа.

Последна промена:
И

Избришан член 42370

Гостин
Да ја освежиме малку темава?

Имаме нов играч на сцената, DELUSIONAL.
Многумина мислат дека е EMPRESS in disquise, само без драматичните NFOa али тоа мање битно.

Handball.17-DELUSIONAL
FIFA.16-DELUSIONAL
Just.Dance.17-DELUSIONAL

По се до сега, изгледа е/се решени да ги кракуваат сите Denuvo игри по редослед (од година на излегување).

Enquito

poweruser
8 август 2017
2.630
1.798
Да ја освежиме малку темава?

Имаме нов играч на сцената, DELUSIONAL.
Многумина мислат дека е EMPRESS in disquise, само без драматичните NFOa али тоа мање битно.

Handball.17-DELUSIONAL
FIFA.16-DELUSIONAL
Just.Dance.17-DELUSIONAL

По се до сега, изгледа е/се решени да ги кракуваат сите Denuvo игри по редослед (од година на излегување).

Или пак само постари верзии со постара верзија на денуво, да имаа знаење ќе беше некоја игра од типот на Dragons Dogma 2.

И

Избришан член 42370

Гостин
Или пак само постари верзии со постара верзија на денуво, да имаа знаење ќе беше некоја игра од типот на Dragons Dogma 2.

И тоа е точно, али земено тоа во каква стагнација беше (и сеуште е) сценава кога се работи за Denuvo...
Да не забораваме фактот дека никој не се ни осмели да е кракне FIFA 16 веќе 8 години?

Иначе додека не ја закрпат Dragons Dogma 2, подобро и да не ја кракуваат. Кога станува збор за Denuvo, се нема и многу флексибилност да се кракуваат апдејти.

Исто, овие кракој излегоја во рок од една недела (на секој 2-3 дена).

Dajman

Баниран/a
19 септември 2020
765
1.205
Ко шо рече @Enquito, ликот кракира едноцифрена верзија на денуво.
Лично не мислам дека е EMPRESS, ми се чини ко некое детиште свеж играч.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.318
5.313
Скопје
hackitfree.github.io

Serko

hello world
30 август 2018
135
312

15 minutes demo of the 1st crack for Dead Space (2023) with Denuvo

Да се произнесе некој што ја следи сцената, легит или јок?
Sledam celo vreme bukvalno sve, taka da eve ti odgovor.
Deckovo sto se fali demek prael krakovi e ustvari debil na telegram sto ima grupa i sobira donacii demek za further research. Isto taka se falese deka ja kraknal najnovata verzija od Hogwarts Legacy megjutoa go fatija deka laze i deka ustvari toa e krakot od prvata verzija sto ja krakirase empress.
Samo fake diga galama za da sobere sto e mozno poise pari i da go snema, ne simnuvaj nisto sto e od toj reddit post posto verojatnosta da e virusano e mnogu golema.

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.318
5.313
Скопје
hackitfree.github.io
Sledam celo vreme bukvalno sve, taka da eve ti odgovor.
Deckovo sto se fali demek prael krakovi e ustvari debil na telegram sto ima grupa i sobira donacii demek za further research. Isto taka se falese deka ja kraknal najnovata verzija od Hogwarts Legacy megjutoa go fatija deka laze i deka ustvari toa e krakot od prvata verzija sto ja krakirase empress.
Samo fake diga galama za da sobere sto e mozno poise pari i da go snema, ne simnuvaj nisto sto e od toj reddit post posto verojatnosta da e virusano e mnogu golema.
Dobro a toa sto na CRACKWATCH vikaat deka e kraknata - nema vrska ?

Serko

hello world
30 август 2018
135
312
Dobro a toa sto na CRACKWATCH vikaat deka e kraknata - nema vrska ?
Taa crackwatch . com strana e fake strana iskopirana od orginalniot reddit /r/crackwatch.
Postiraat nonsense info za da nalozat lugje posto stranata im raboti od klikovi i reklami posto lugjet mislat deka e toa legit crackwatch.
Zatoa proveruvaj si na reddit i ako sakas po deeper inside strana za latest crackovi, emulatori i piraterija odi na cs.rin.ru
Veruvaj mi knowledge e ova ako si dovolno navlezen u warez svet.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

ИТ маркет

На врв Дно