Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кога би бил твој IT.mk....

MilanS87

hello world
31 август 2010
99
20
Joomla

Ако може да се отвори посебна категорија за прашања од Joomla.
И поголема поддршка од страна на админите и модераторите во врска со прашањата од корисниците

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.494
566
јас би направил за сите наши фотошоп креации кој ги претставуваме на форумов и не само тие што се фотошоп туку и тие што се правени во MAYA да може за нив да се гласа и секој месец тој што ќе победи да се става како победничка креација на форумов кога влегуваме на него од страна да си стои таа слика:D

Goran123

lurker
25 јуни 2010
954
160
Би ја средил БАРАЈ опцијата, за да куцањето на кирилица добие смисла, и истата не фаќа место за џабе во менито :p

И јас исто така би ја средил.

Мислам дека дел од најновата "донација" ќе се искористи за оправање на оваа опција, па конечно да се исплати пишувањето на кирилица ;)

masterficx

user
5 јули 2009
1.345
354
masterficx's setup  
Processor & Cooler
Intel Q8200 + CM Hyper 212+
Motherboard
GA-G41MT-S2PT
Storage
Spinpoint F3 1TB
PSU
CM Elite 460
RAM
8GB DDRIII@1333Mhz
Video card
Gigabyte GT640 2GB
Case
DeepCool Tesseract Black
Monitor
LG 22" TN
OS
8.1 64-bit
би го избришал делот со огласите

boro1

user
13 август 2009
1.824
1.649
Ќе ги испобанирам троловите и тие што забегуваат оф топик ептен ( и уште десетина членови ). И исто така би ги заклучил темите постари од месец ( неактивните теми, за да се спречат троловите да постираат на теми од 89 та година -.- )
TrollFaceDancing.gif

Goran123

lurker
25 јуни 2010
954
160
Би престанал да правам по 100 печатни грешки во секој текст од новостите :muahaha:

swan

hello world
5 јуни 2008
53
1
Онаа реклама што се јавува во последно време пред да се пренасочиме на страната многу нервира и многу кочи.

ZAPCE

read-only
10 мај 2011
25
0
Јас сум неполн месец на форумов ми се допаѓа.Само би побаралако може да се отвори можеби и има а јас незнам фавотитно место каде сто це мозам да ги зачувам темите кои сум ги писал за полесно да ги најдам по два три дена кога че влезам да видам дали некој несто ми одговорил.Мислам дека ме свативте што сакам да казам.ви благодарам супер сте и само така продолжете.

Fearless

lurker
22 јули 2009
793
262
Скопје
Јас би гласал исто така за Favourite теми да може да се чуваат. Многу добра опција ќе биде. Знам дека можеш да се претплатиш на тема ако сакаш но не е тоа исто. Да си има секој во профилот Favourite теми каде што ќе му бидат на купче сите теми за кои е заинтересиран. Мислам дека ова ќе биде голем плус за форумот.:bravo:

Како и да е, продолжете со добрата работа :)

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
би ги вратил сите сликчки, пример за риплај, цитирај сите останати освен овие
[сликичката е сменета]

повеќе ми се свиѓаа старите :)

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
ха не мислев на оваа сликичка ама добро нвм, останаа уште некои, ама мислам дека ќе се средат за неколки минути

btw што се деси?

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
океј тогаш еве ви одма маалоо проблемче, ви фали сликичка горе под менито
IT.com.mk форум > ИТ Форум > Ваши сугестии / забелешки / проблеми
[фали сликата] Кога би бил ваш IT.com.mk, вие би....

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
По можност, незнам дали може да се напраи само за еден дел од форумот, значи кај огласите, да не се ставаат одма мислењата, а само со одобрување на модератор/администратор или за секое препукување во тој дел од форум бан на ден два ...

dejan_str

senior
8 април 2011
8.368
5.392
OHRID кај ензероно
Би направил да се знае кој дава репутација(или одзема репутација)пошто вака еден мајка ми пцуеше по порака на репутација а не го знам кој е за да го пореметам од чотек.
тоа прво би го сменил

dejan_str

senior
8 април 2011
8.368
5.392
OHRID кај ензероно
Тој што те пцуел, слободно пријави ќе провериме и ќе биде санкциониран.

Пријавен е пријавен и ми кажаа дека е казнает и ја нема повеке пораката кај мене во репутација.Ама кога би се знаело кој дава репутација нема да се замарате ни вие толку и нема толку да ја злоупотребат.
А за некој да ми опцуе мајка казната е реметење од чотек,така да како и да сте го казнале не е ни приближно од тоа како јас би го казнил.

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
@dejan_str

Ти ја разбирам ситуацијата, но доколку го овозможиме тоа, од денес па се до крајот на твоето и неговото членување на форумов би биле само инаетливи постови, вечно ривалство, и нормално контра пцуење, негативни репутации и се слично.

А пријавувањето тебе ти одзеде една секунда, анализата и решавањето на проблемот нас ни одзеде една минута, а на членот 2 дневна забрана за форумов. Следното пцуење ќе биде не толку милосливо.

@petre.dimov
:LOL:

dejan_str

senior
8 април 2011
8.368
5.392
OHRID кај ензероно
Нема да има ривалство и слично,барем ништо повеке од сега зошто тогаш повекето нема да тресат глупости по П Р зошто ке се знае кој се.Пошто повекето кој пцујат и вреѓаат го прават тоа само поради фактот што нема да ги дозбае оштетениот.Така ли?
Еве пример како дознав за еден член кој ме навреди ни не тоа ниво да ме пцуе и слично.Знам кој е но ОК е.А како го дознав е смешно
Ми стигнува порака на репутација(негативна)која гласи :::ПОЈМА НЕМАШ БЕ СЕЈЛАК ЕДЕН(или слично).Значи без потпис.Јас одприлика знаев кој може да биде и му пишав на членот :::TI си СЕјлак бе клошар,пез потпис .И што е најтрагично членот на кој му пишав ми враќа :::NE ти се обраќав тебе бе клошар.Без потпис хехеххеххххх.И ок е све,а секако можам да дознам кој ме пциел.Значи ке гледам кој редовен член го нема 2 дена на форумов и сигурно нема да бидат повеке од 2-3 лица,па ке видам во времето кога ме вреѓал на темата,кој биле присутни на таа тема и тоа е тоа.
Но стварно не сакам да се замарам,нека пишат што сакат нека ми одземат репутација и слично.Но пцуење на мајка не толерирам.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ИТ маркет

На врв Дно