DarthJe5us
poweruser
- 2 јануари 2012
- 3.124
- 2.343
Не можам да ги сфатам жалбиве за огласите.
Ниту јас.Не можам да ги сфатам жалбиве за огласите.
Во скоро време со новиот дизајн, ќе го решиме ова. Ги имам на листа.Предлог да се ограничи дневно да неможе да се отвара повеќе од една максимум две теми во подфорумот Огласи.
И да се прави bump на максимум 3 огласи по член во текот на еден ден.
Вака мислам дека се претвори во купи продај реклама5 огласник.
Членовите сами ќе одлучуваат дали сакаат огласите да им се листаат во нови мислења или не.
Останатите членови ќе си одлучуваат дали да им излагаат огласи во нови мислења, а не огласувачот дали ќе си ги гледа огласите.Фала богу ќе сакаат да им се листаат мислењата, инаку зошто би огласувале ако не би сакале да им излезат први во нови мислења![]()
Јас сакам да ги гледам огласите во нови мислења, ама не едни исти огласи од исти членови, во еден ден отворени 5 нови теми и бампирани 10 други огласи од ист член. Што е многу е многу.Останатите членови ќе си одлучуваат дали да им излагаат огласи во нови мислења, а не огласувачот дали ќе си ги гледа огласите.
Според ова можам комотно во овој момент да ти дадам БАН, а објаснување доби во причината поради која е избришана темата.Претпоставувам дека пишувам во соодветната тема, доколку постои друга тема за овој пост пренасочете ме.
Отворив тема за продажба на фудбалче која беше избришана со прични : only IT.
Затоа што не пишува кој ја избришал темата, пишувам тука.
Продавам Грамофонски плочи.
Канцелариски стол Кинд 203 (Салон 29)
Одмарач за нозе Kensington SoleSaver
не знам дали имаме различни стандарди но овие три примери не се ИТ огласи.
Во денешно време во најголем дел од ИТ компаниите имаат катче/катчиња за забава во кои има PS,XBOX, пикадо, билијард и фудбалски маси.
(каде едно каде повеќе од наведените)
Најголем дел од членовите се вработени со ИТ компании и за дел од нив огласот може да биде интересен.
Не Ви кажувам како да постапувате но го изнесувам моето мислење зошто темата требаше да остане.
Поздрав
Се знае како не треба не ни требаа таков пример, впрочем и самиот го побара тоа.Не би ги бришел темите на Зоки, би ги оставил за пример како не треба да се постира.
Јас до точка го делам мислењето со @Astro и затоа неговиот пост го наградив за најдобар во темава.
Во новата верзија може да се воведе, моментално не е возможно како опција.Коа сме кај најдобри мислења, значи модератори како и креаторот на темата можат да ги доделуваат. Дали тогаш е видливо кој го обележал мислењето ко најдобро? И ако нема ко опција дали може да се стави да има засебни, најдобро од креаторот и најдобро од админ?
Во новата верзија може да се воведе, моментално не е возможно како опција.
И под ова како "најдобро мислење" стои цитат од мислењето на Астро кое, ај што е личен став на поединец, ама и нема допирна точка со прашањево, односно е на скроз друга тема.дали и зошто фискалните се правно гледано услов за гаранција?