Afrikanche
hello world
- 16 септември 2021
- 63
- 60
Како си задоволен од држачот за мониторите , како е со стабилност и од каде е пазарен ако не е тајна?Update: среден cable management од пред некое време![]()
Како си задоволен од држачот за мониторите , како е со стабилност и од каде е пазарен ако не е тајна?
Куќиштето модел - „Лајтхаус„ поише „нитс„ има од мониторитеЗасега супер си е, задоволен сум.
Моделот е Duronic DM252 и го купив од Нексио. Повеќе го немаат но има подобри сега од Arctic кај нив.
Не е фанко, се е тоа земено од Goblin Games и БУНКЕРМе интересира од каде ти е земен тоа бетмен фанко поп от.
Одлично инаку, браво.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Засега супер си е, задоволен сум.
Моделот е Duronic DM252 и го купив од Нексио. Повеќе го немаат но има подобри сега од Arctic кај нив.
Фотка со држачот? Сакам истиот да го земамСум те послушал. Денес тркнав до Нексио и си зедов Arctic Z2 Basic по цена од 3.490 ден.
При монтирање на држачот не направив фотки. И сега нема како да го сликнам, многу кабли имам изврзано позади. И два полначи за лаптоп исто така му имам закачено. Се гледа дека држачот е премиум квалитет. Многу стабилен е.Фотка со држачот? Сакам истиот да го земам
Дали двајца истовремено ја користите работната маса? Просторов е буквално опремен за двајца, само уште едно метро да прошири.При монтирање на држачот не направив фотки. И сега нема како да го сликнам, многу кабли имам изврзано позади. И два полначи за лаптоп исто така му имам закачено. Се гледа дека држачот е премиум квалитет. Многу стабилен е.
Може да ти пуштам слики да видеш како испадна на крај. Мониторите се 24". Нема можност да ги доближам еден до друг, бидејќи краците би требало да идат наназад, но немам простор. Бирото е залепено до самиот ѕид, фиксирано е.
Добив комфорт, повеќе простор за раците на бирото.
Исто така можам да се вклучувам на паралелни состаноци, камерата лево и малиот лаптоп под мониторите ми овозможуват без проблем да сум на два состанока истовремено.
Во моментот проблем е што мониторите ми се на нова позиција, повисока од претходно, и ми треба време да ги навикнам.
Погледнете го атачментот 124787
Погледнете го атачментот 124789
Погледнете го атачментот 124788
Тесно е ова за двајца, 140цм макс има биротоДали двајца истовремено ја користите работната маса? Просторов е буквално опремен за двајца, само уште едно метро да прошири.
две тезги ко да држи во исто време по муабетот за два состаноци во исто времеДали двајца истовремено ја користите работната маса? Просторов е буквално опремен за двајца, само уште едно метро да прошири.
две тезги ко да држи во исто време по муабетот за два состаноци во исто време![]()
Само јас го користам бирото, т.е. еден човек седе на бирото.Ама делува ко скроз поделена личност да работи на двете тезги, дури и две шољи за чај користи во зависност од клиентот. Ваљда и едниве и другиве му пратиле брендирана шоља од фирмата и мора да ја користи и да пивне од нејзе на дејли.
Надолу дува напојувањето, не во нив. Воздухот од напојувањето од назад излегува.Не знам каде е напојувањето на тоа куќиште, ама ако е под трите вентилатори под графичката - ти носат топол воздух накај неа.
А да нема напојување под нив - немаат никаква поента, не носат ладен воздух кон графичката. Не може да носат ладен воздух од бирото
И трета работа - ти се мешаат во усисните вентилатори од графичката и нивната ефикасност. Не е баш добро вентилатор да дува кон усисен вентилатор. Ова под услов да ти се во push конфигурација трите. Нема логика да се во pull.
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден