Како ќе докажи дека е копана?mining
меморијата партали.Како ќе докажи дека е копана?
30 страни се збори за нив, цел форум се утепа од порачка. Ама не се сигурни чекај си од галерија, што е сигурно сигурно е.сигурни се овие за да се земе ps5?
како и да е ќе платиш на рака кога ќе ти стигне така да...30 страни се збори, гледав ама не е мала сума од 37к, затоа прашувам
ама шо може да има у пакетот е прашање, ако не смее да се отворикако и да е ќе платиш на рака кога ќе ти стигне така да...
Друже ти ја пратиш темава или не ? Имаше членови кои направија нарачки и по 4к евра ти за 37.000 денари прашуваш ? Нема никаква превара, и нарачките кои се доставуваат се онакви како од продавница итн.ама шо може да има у пакетот е прашање, ако не смее да се отвориДобро ќе беше некој да имаше купувано пс5 од нив ама тоа е
Како може кога буквално пред саат-два им е ставена рекламата?ама шо може да има у пакетот е прашање, ако не смее да се отвориДобро ќе беше некој да имаше купувано пс5 од нив ама тоа е
па предпоставуам рекламава е за оваа пратка, најверојатно продавале и предходно(дали кај нас, не знам)Како може кога буквално пред саат-два им е ставена рекламата?
фала на одговорДруже ти ја пратиш темава или не ? Имаше членови кои направија нарачки и по 4к евра ти за 37.000 денари прашуваш ? Нема никаква превара, и нарачките кои се доставуваат се онакви како од продавница итн.
first come, first serve e на странава, ќе видиме дали ќе се успее@baazellbub Порачувај слободно и кога ќе стигне сподели сликиче и искуство![]()
Not anymoreps5 се достапни на страната, навалете![]()
Најупорниот ќе ја добие
, па кој сака нека пише во пп.
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден