Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

iОS уреди - Верзии - освежувања - подесувања - новости - генерална дискусија.

Skipper

Баниран/a
9 јануари 2014
107
66
Manchester
Zephyr никад нема ни да го апдејтираат...

Иначе што е разлика од обичната и про верзија на swipeselection ?

Pane-G

user
9 мај 2012
1.678
1.005
Zephyr никад нема ни да го апдејтираат...

Иначе што е разлика од обичната и про верзија на swipeselection ?
За разликите се уште не сум тестирал и да видам што е? Мислам нема никаква разлика освен про верзија ги имаш опција за подесувања додека кај обичниот е класичен .

bogoevski

user
29 ноември 2009
1.706
2.757
Hønsebybotn
bogoevski's setup  
Processor & Cooler
Повеќејадрен со множител
Motherboard
Црна со црвени детали
Storage
Препун
PSU
Предимензионирано
RAM
Доволно
Video card
Нај јака со 8 гигавати
Case
Гломазно
Mouse
Немам, чувам мачки.
Keyboard
Тивка
Audio
Стерео со двигател
Monitor
Прецизен
OS
Џам
Accelerate, sbs, open ssh, open ssl, open vpn, insomnia, network-cmds, no-update, password pilot, privaCy, roqyBt, shell-cmds.

bogoevski

user
29 ноември 2009
1.706
2.757
Hønsebybotn
bogoevski's setup  
Processor & Cooler
Повеќејадрен со множител
Motherboard
Црна со црвени детали
Storage
Препун
PSU
Предимензионирано
RAM
Доволно
Video card
Нај јака со 8 гигавати
Case
Гломазно
Mouse
Немам, чувам мачки.
Keyboard
Тивка
Audio
Стерео со двигател
Monitor
Прецизен
OS
Џам
Имам 4S на верзија 6.1.2, немам намера да идам нагоре.

bogoevski

user
29 ноември 2009
1.706
2.757
Hønsebybotn
bogoevski's setup  
Processor & Cooler
Повеќејадрен со множител
Motherboard
Црна со црвени детали
Storage
Препун
PSU
Предимензионирано
RAM
Доволно
Video card
Нај јака со 8 гигавати
Case
Гломазно
Mouse
Немам, чувам мачки.
Keyboard
Тивка
Audio
Стерео со двигател
Monitor
Прецизен
OS
Џам

sp1on

hello world
25 ноември 2013
152
82
7cata e sranje vo odnos so 6.1.3, go usporuva telefonot i 4S komotno mozes da go rabotis kako 3gs so 7ca.. steta sto nemozes da napravis downgrade od 7 na 6 :(

Zl@tko

read-only
28 декември 2013
1
0
Momentalno imam i-phone 5s ispraten od USA koj ima bad ESPN, sto znaci deka e blokiran za telefonski povici vo usa, dali ke mozam da go dekodiram i da go koristam na karticka ?

Skipper

Баниран/a
9 јануари 2014
107
66
Manchester
Momentalno imam i-phone 5s ispraten od USA koj ima bad ESPN, sto znaci deka e blokiran za telefonski povici vo usa, dali ke mozam da go dekodiram i da go koristam na karticka ?

Како прво се вика ЕСН..

Второ, телефонот мора да има два дела ЦДМА и ГСМ за да работи кај нас(ГСМ).
А тоа bad esn значи дека телефонот е стаен на црна листа, поради кражба,не платени сметки исл...

* ILE *

hello world
14 декември 2010
62
22
Дали можи да се отклучи за наши мрежи Iphone 5 на ios 7 и ако можи која е цената кај нас? Иначе телефонот е од Шведска да знам дали се исплати да ми го пратат или не.И дали со Jailbreak на ios 7 има опција за отклучување, како што беше случај во претходните верзии.

Pane-G

user
9 мај 2012
1.678
1.005
Дали можи да се отклучи за наши мрежи Iphone 5 на ios 7 и ако можи која е цената кај нас? Иначе телефонот е од Шведска да знам дали се исплати да ми го пратат или не.И дали со Jailbreak на ios 7 има опција за отклучување, како што беше случај во претходните верзии.
Ако е заклучен не ти се исплати да ти го прати повеќе се исплати овде во МК било заклучен или незаклучен затоа што имајќи предвид фреквенцијата не одговара од оние Шведска и МК оператори и втора работа нема опција за отклучување преку Џејлбрек и нема шанси да се отклучи туку-така, туку само плаќање околу 150-200евра за отклучување зависи од операторот и никако поинаку.

* ILE *

hello world
14 декември 2010
62
22
Ако е заклучен не ти се исплати да ти го прати повеќе се исплати овде во МК било заклучен или незаклучен затоа што имајќи предвид фреквенцијата не одговара од оние Шведска и МК оператори и втора работа нема опција за отклучување преку Џејлбрек и нема шанси да се отклучи туку-така, туку само плаќање околу 150-200евра за отклучување зависи од операторот и никако поинаку.

Фала за одговорот,Поздрав :)

Todor91

lurker
8 јануари 2008
861
797
На која оператор е заклучен и на кој мислиш да го користиш ти?Мислам дека нема да имаш проблем со р-сим.

* ILE *

hello world
14 декември 2010
62
22
На која оператор е заклучен и на кој мислиш да го користиш ти?Мислам дека нема да имаш проблем со р-сим.
Незнам на кој оператор е треба да ми кажат,иначе сакам да го користам на ONE .А каде можам да ја купам p-сим и како функционира,не сум запознат со p-сим.

Todor91

lurker
8 јануари 2008
861
797
тоа е чип кој се става под картицата се пишува еден код и ти фаќа мрежа без проблем.1200 денари е мислам дека.

Pane-G

user
9 мај 2012
1.678
1.005
Незнам на кој оператор е треба да ми кажат,иначе сакам да го користам на ONE .А каде можам да ја купам p-сим и како функционира,не сум запознат со p-сим.
Па не мора да значи дека е 1200 денари оти цените варира горе-доле можеш да најдеш во мобилара што се вика iButik

bogoevski

user
29 ноември 2009
1.706
2.757
Hønsebybotn
bogoevski's setup  
Processor & Cooler
Повеќејадрен со множител
Motherboard
Црна со црвени детали
Storage
Препун
PSU
Предимензионирано
RAM
Доволно
Video card
Нај јака со 8 гигавати
Case
Гломазно
Mouse
Немам, чувам мачки.
Keyboard
Тивка
Audio
Стерео со двигател
Monitor
Прецизен
OS
Џам
Će se usrećiš kaj ONE so smartfon.

9 јули 2013
1.391
1.279
Tehnologiva's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 9 3900X & Corsair H115i RGB Platinum
Motherboard
ASUS Crosshair VIII HERO X570 Wi-Fi
Storage
Samsung 980PRO 1TB PCIE 4.0, Corsair Force MP600 1TB PCIE 4.0, Toshiba x300 4TB, WD Blue 1TB
PSU
Corsair RM1000x 1000w GOLD
RAM
G.Skill Trident Z RGB 32GB 3200Mhz CL14 (2x16)
Video card
MSI RTX 2080Ti Gaming X Trio
Case
Corsair Crystal 570X RGB Mirror Black
Mouse
Logitech G502 HERO SE
Keyboard
Logitech G513 Carbon Romer G Tactile
Audio
Yamaha HS7 + Steinberg UR22mkII + Yamaha YTS-SW120 Audio Technica ATH-PRO700 SV
Monitor
LG UltraGear 27GL850 144Hz 1440p Gysnc, Freesync 1ms IPS