Skipper
Баниран/a
Zephyr никад нема ни да го апдејтираат...
Иначе што е разлика од обичната и про верзија на swipeselection ?
За разликите се уште не сум тестирал и да видам што е? Мислам нема никаква разлика освен про верзија ги имаш опција за подесувања додека кај обичниот е класичен .Zephyr никад нема ни да го апдејтираат...
Имам 4S на верзија 6.1.2, немам намера да идам нагоре.
Не прочита добро? 6.1.2Е зошто бе нејќеш да одиш нагоре инаку имаш и џејлбрек и за 6хх![]()
Прочитав и што ? Имаш и џејлбрек и за него 6.1.2Не прочита добро? 6.1.2
Па има ЈБ на телефонот он , што не ти е јасно???Прочитав и што ? Имаш и џејлбрек и за него 6.1.2![]()
Па мислев дека немал он ЏБ со нагласок што спомна 6.1.2 инаку 7-ката е подобар со малку појќе опции и твикови , а ако му одговара 6.1.2 е па нека си уживаПа има ЈБ на телефонот он , што не ти е јасно???
Momentalno imam i-phone 5s ispraten od USA koj ima bad ESPN, sto znaci deka e blokiran za telefonski povici vo usa, dali ke mozam da go dekodiram i da go koristam na karticka ?
sovet, kade mozam vo skopje da promenam baterija na 3gs
Ако е заклучен не ти се исплати да ти го прати повеќе се исплати овде во МК било заклучен или незаклучен затоа што имајќи предвид фреквенцијата не одговара од оние Шведска и МК оператори и втора работа нема опција за отклучување преку Џејлбрек и нема шанси да се отклучи туку-така, туку само плаќање околу 150-200евра за отклучување зависи од операторот и никако поинаку.Дали можи да се отклучи за наши мрежи Iphone 5 на ios 7 и ако можи која е цената кај нас? Иначе телефонот е од Шведска да знам дали се исплати да ми го пратат или не.И дали со Jailbreak на ios 7 има опција за отклучување, како што беше случај во претходните верзии.
Ако е заклучен не ти се исплати да ти го прати повеќе се исплати овде во МК било заклучен или незаклучен затоа што имајќи предвид фреквенцијата не одговара од оние Шведска и МК оператори и втора работа нема опција за отклучување преку Џејлбрек и нема шанси да се отклучи туку-така, туку само плаќање околу 150-200евра за отклучување зависи од операторот и никако поинаку.
На која оператор е заклучен и на кој мислиш да го користиш ти?Мислам дека нема да имаш проблем со р-сим.Дали можи да се отклучи за наши мрежи Iphone 5 на ios 7 и ако можи која е цената кај нас? Иначе телефонот е од Шведска да знам дали се исплати да ми го пратат или не.И дали со Jailbreak на ios 7 има опција за отклучување, како што беше случај во претходните верзии.
Незнам на кој оператор е треба да ми кажат,иначе сакам да го користам на ONE .А каде можам да ја купам p-сим и како функционира,не сум запознат со p-сим.На која оператор е заклучен и на кој мислиш да го користиш ти?Мислам дека нема да имаш проблем со р-сим.
Па не мора да значи дека е 1200 денари оти цените варира горе-доле можеш да најдеш во мобилара што се вика iButikНезнам на кој оператор е треба да ми кажат,иначе сакам да го користам на ONE .А каде можам да ја купам p-сим и како функционира,не сум запознат со p-сим.
Će se usrećiš kaj ONE so smartfon.Незнам на кој оператор е треба да ми кажат,иначе сакам да го користам на ONE .А каде можам да ја купам p-сим и како функционира,не сум запознат со p-сим.