Игор, вчера вечерта и го инсталирав на сопругата 8.1 и се појави можност за бирање 2G, 3G, LTE, додека претходно не јавуваше таква опција, туку со 8-цата само се појави Enable LTE (која претходно ја немаше). Инаку станува збор за iPhone 5 Neverlock купен од мобилара, кој според модел е за британски пазар (којзнае што прават мобилариве).Едно прашање до корисниците на иос8.1 и 5S , дали после апдејтот имате можност да одбирате помеѓу 2Г / 3Г мрежа?
Тоа е уште една работа што ја усраа Епл, а божем требаше да се врати со 8.1.
Игор, вчера вечерта и го инсталирав на сопругата 8.1 и се појави можност за бирање 2G, 3G, LTE, додека претходно не јавуваше таква опција, туку со 8-цата само се појави Enable LTE (која претходно ја немаше). Инаку станува збор за iPhone 5 Neverlock купен од мобилара, кој според модел е за британски пазар (којзнае што прават мобилариве).
Ти на 8.1 сега ја немаш воопшто таа опција? Има само Enable LTE?Фала на инфото, уште не стигнав од ново да направам инсталација.Се изначитав еден куп глупости во врска со ова на форуми, кај некои работи кај некои не, само не знам дали е од операторот или од Епл.
Здраво дечки
Имам проблем со IPHONE 5S , ја имам заборавено ICLOUD пасвордот , телефонот го имам веке 2-3 години . Пробав преку мобилниот број , или преку мејл , тој број го неам више , а за меилот ми вика DISABLED. Па да ми препорачувате некој добар сервисер за ипхоне . ПОЗДРАВ
Се трга ајКлауд ама не се исплати, зошто чини колку цел 5ес ... се исплати од 6ка па нагореЗдраво дечки
Имам проблем со IPHONE 5S , ја имам заборавено ICLOUD пасвордот , телефонот го имам веке 2-3 години . Пробав преку мобилниот број , или преку мејл , тој број го неам више , а за меилот ми вика DISABLED. Па да ми препорачувате некој добар сервисер за ипхоне . ПОЗДРАВ
Постои, се трга, само не се исплати за 5ес ... не биди скептик, имам отклучено 6ка на влавот од форумов, има и тема каде што се дискутирашеНе постои таков добар сервисер што ќе ти отклучи телефон заклучен на ајклауд. Може некој да ти помгне да се потсетиш на меилот, но тука завршува приказната