Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

iОS уреди - Верзии - освежувања - подесувања - новости - генерална дискусија.

Pane-G

user
9 мај 2012
1.678
1.005
Зошто кај тебе нема 2г и дали твојот ајфон 5s е неверлок или ?
Уште еднаш направи апдејт преку ајтунис ама да кликнеш Restore ,а не само апдејт обично тоа се решава проблемот или пак ако користиш r-sim подобро нека остане така.

igor_xxxx

user
10 септември 2010
1.309
1.756
Ќе пробам вечер да направам како што велиш, баш ми фали опцијата да одберам 2Г.

Инаку ајфонот е сток од т-мобиле, никакви модификации.

Pane-G

user
9 мај 2012
1.678
1.005
А тука е купено пошо постои и Т-Мобиле за американски пазар кај нив 2г одамна е изфрлен оти е застарена технологија.

Pane-G

user
9 мај 2012
1.678
1.005
Е па супер туку нешто ми текна најпрво нправи од телефонот да притиснеш Network reset а ако не се реши тогаш направи како што кажав

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.249
5.574
Скопје
Едно прашање до корисниците на иос8.1 и 5S , дали после апдејтот имате можност да одбирате помеѓу 2Г / 3Г мрежа?
Тоа е уште една работа што ја усраа Епл, а божем требаше да се врати со 8.1.
Игор, вчера вечерта и го инсталирав на сопругата 8.1 и се појави можност за бирање 2G, 3G, LTE, додека претходно не јавуваше таква опција, туку со 8-цата само се појави Enable LTE (која претходно ја немаше). Инаку станува збор за iPhone 5 Neverlock купен од мобилара, кој според модел е за британски пазар (којзнае што прават мобилариве).

igor_xxxx

user
10 септември 2010
1.309
1.756
Игор, вчера вечерта и го инсталирав на сопругата 8.1 и се појави можност за бирање 2G, 3G, LTE, додека претходно не јавуваше таква опција, туку со 8-цата само се појави Enable LTE (која претходно ја немаше). Инаку станува збор за iPhone 5 Neverlock купен од мобилара, кој според модел е за британски пазар (којзнае што прават мобилариве).

Фала на инфото, уште не стигнав од ново да направам инсталација.Се изначитав еден куп глупости во врска со ова на форуми, кај некои работи кај некои не, само не знам дали е од операторот или од Епл.

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.249
5.574
Скопје
Фала на инфото, уште не стигнав од ново да направам инсталација.Се изначитав еден куп глупости во врска со ова на форуми, кај некои работи кај некои не, само не знам дали е од операторот или од Епл.
Ти на 8.1 сега ја немаш воопшто таа опција? Има само Enable LTE?

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.249
5.574
Скопје
Не ја гледам потребата од неконзистентност низ менијата доколку станува збор за GSM варијанта на телефонот, безврска малку.

Како и да е, се надевам ќе успееш да го решиш проблемот.

BESKO

hello world
9 јуни 2015
278
414
Здраво дечки

Имам проблем со IPHONE 5S , ја имам заборавено ICLOUD пасвордот , телефонот го имам веке 2-3 години . Пробав преку мобилниот број , или преку мејл , тој број го неам више , а за меилот ми вика DISABLED. Па да ми препорачувате некој добар сервисер за ипхоне . ПОЗДРАВ

stefan_mkd

lurker
18 март 2015
843
669
Здраво дечки

Имам проблем со IPHONE 5S , ја имам заборавено ICLOUD пасвордот , телефонот го имам веке 2-3 години . Пробав преку мобилниот број , или преку мејл , тој број го неам више , а за меилот ми вика DISABLED. Па да ми препорачувате некој добар сервисер за ипхоне . ПОЗДРАВ

Не постои таков добар сервисер што ќе ти отклучи телефон заклучен на ајклауд. Може некој да ти помгне да се потсетиш на меилот, но тука завршува приказната

Torte Mobile

hello world
17 ноември 2015
265
230
Здраво дечки

Се трга ајКлауд ама не се исплати, зошто чини колку цел 5ес ... се исплати од 6ка па нагоре

Torte Mobile

hello world
17 ноември 2015
265
230
Не постои таков добар сервисер што ќе ти отклучи телефон заклучен на ајклауд. Може некој да ти помгне да се потсетиш на меилот, но тука завршува приказната
Постои, се трга, само не се исплати за 5ес ... не биди скептик, имам отклучено 6ка на влавот од форумов, има и тема каде што се дискутираше

krale

poweruser
6 февруари 2009
2.300
1.396
Кире ќе биде милионер ако отклучува icloud, нема да работи во дуќанче во чаршија.

Тоа што ти направил е ресетирање на пасвордот на твојот емаил.

BESKO

hello world
9 јуни 2015
278
414
Не знам ја што му напраил , битно мене ми завршил работа , нека му праи што сака , битно е мене да ми заврши работа .

членови онлајн
мислења
теми
членови

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно