spiritBreaker
LaravelMaster
ако се покаже реален квалитет во услугите, си вреди чекањето 
Незнам што стана со офтопик подфорумот, таму имаше друга тема за глобко и нивните гомна.
Еве денес стана решението од ДПИ, муабетот дека они нон-стоп се селат затоа каснат откупите и слични глупости е веќе 2 години, така да истиот принцип на лажење го имаат и спрема институциите на државава. Уште еднаш ќе кажам за газдите на оваа компанија, сите пари што ги заработуваат на овој начин да ги дадат по лекари.
Погледнете го атачментот 43682
Амин!Само EMS ме немаат вртено за откуп. Поскапи се, ама не си тупиш глава утре ли ќе биде, за 2 месеца ли ќе биде.
Затоа кога нешто праќам од оглас веќе не праќам ни по Карго Експрес, ни по ГЛС. Последната пратка од КЕ иако беше платена врата-врата, не сакаа парите да ги донесат па морав јас да трчам до скопски саем да си ги земам. И више преку глава ми е од тоа, дечко ај симни се на паркинг таму сме за 10 минути. Јас плаќам да ми се земе од дома пратката, не од паркинг, сокаче или во маало.
А друга прича е тоа што некој дибек сака да купи графичка од 8000, а се расправа да ја пуштиш по КЕ или ГЛС ради тоа што ќе заштеди 50 денари. А има и такви што ти викаат пушти ја по автобус. Као да немам јас попаметна работа од тоа да висам на перони да го чекам автобусот за свирипичино, зошто, за да не ги даде парите за кафе денеска на превоз. Преку таквото више.
Провери го линкот.
Ова не е ништо. 100 ден. повеќе за помалку главоболки се ич пари.
Тоа се цени за исто населено место, за друго се над 200 денари па нагоре. Плус нема наведено трошок за поврат на откуп.
Средено е тоа сега. Парите ги пуштаат во плик печатиран, пишуе Благајна и сето тоа... Денеска пратиш Утре стаса, задутре веќе ти ги пуштаат парите, Карго Експрес брзина.парите би ги добил дури после 10+ дена. Некои си проблеми имале во фирма