zemakius
hello world
- 17 октомври 2020
- 279
- 286
pa da, malku e neobicno toa pa prashaj si da si znajsНарачав PC case пишуваше достава 16-17 декември, нема абер ништо, вреди да им пишувам на чет?
pa da, malku e neobicno toa pa prashaj si da si znajsНарачав PC case пишуваше достава 16-17 декември, нема абер ништо, вреди да им пишувам на чет?
Ovaa narcka e dostavena do posta pod normalni uslovi vo rok od 2-3 dena i ja dobivate na vasata adresa.pa da, malku e neobicno toa pa prashaj si da si znajs
Ако е стигната у Скопје иди земи си ја сам, Мик Мик брза пошта у зградата на Славија кај поранешен Бриколаж, ја вчера бев сам си го земав бирото.Ovaa narcka e dostavena do posta pod normalni uslovi vo rok od 2-3 dena i ja dobivate na vasata adresa.
Го прашувам кога да би ја очекувал бидејќи е поминато времето за достава што го имате назначено?
Razbiram, vasata naracka e vo magacinot na postata i vo rok od nekolku dena ke vi bide ostavena na vasata adresa i ke ve kontaktira postarot.
Ја братче збунет сум на макс, треба да го платам на рака производот.
Ај ако не ништо бргу вратија.
Jas vervam deka tie go pratile a postata ne go nosi.. posto pratkite od aliexpress sho mi stignuvaja za 2-3 meseci sega gi zedoja privatni poshti niz mkd.. pratkite mi stignuvaat za 2 nedeli, mi se ima deseno aliexpress pratka za 9 dena da stigni.Ovaa narcka e dostavena do posta pod normalni uslovi vo rok od 2-3 dena i ja dobivate na vasata adresa.
Го прашувам кога да би ја очекувал бидејќи е поминато времето за достава што го имате назначено?
Razbiram, vasata naracka e vo magacinot na postata i vo rok od nekolku dena ke vi bide ostavena na vasata adresa i ke ve kontaktira postarot.
Ја братче збунет сум на макс, треба да го платам на рака производот.
Ај ако не ништо бргу вратија.
Како смеат така ? Колку знам немало вака лошо искуство до сега .Какво е вашето искуство со Gjirafa50.mk?
Имам нарачка направена и платена пред еден месец. Според нивните информации, нарачката требаше да пристигне на 6-7 декември, но не само што не стигна, туку и сe уште е со статус „Се процесира“.
Неколку пати ги контактирав, и ми кажаа дека настанала грешка во нивниот систем, поради што ќе дојде до мало задоцнување. Сепак, досега нема никаква промена. Се обидувам да ги контактирам преку чат – не одговараат. Кога се јавувам на телефон – никој не крева.
Катастрофална услуга! Никогаш повеќе нема да нарачам ништо од нив.
Какво е вашето искуство со Gjirafa50.mk?
Имам нарачка направена и платена пред еден месец. Според нивните информации, нарачката требаше да пристигне на 6-7 декември, но не само што не стигна, туку и сe уште е со статус „Се процесира“.
Неколку пати ги контактирав, и ми кажаа дека настанала грешка во нивниот систем, поради што ќе дојде до мало задоцнување. Сепак, досега нема никаква промена. Се обидувам да ги контактирам преку чат – не одговараат. Кога се јавувам на телефон – никој не крева.
Ако е стигната у Скопје иди земи си ја сам, Мик Мик брза пошта у зградата на Славија кај поранешен Бриколаж, ја вчера бев сам си го земав бирото.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
A koj bea fakticki krivi, poshtata ili zirafa?Стигна бирото после 1 месец. 5-6 пати ми ѕвонеа да ми се извинат и да го померат датумот за испорака.
поздрав до жирафата, успеале да те чепнат за да пишеш ЧЕТВРТИ пат во овие 13 годиниКакво е вашето искуство со Gjirafa50.mk?
го нарача ? ти го доставија ? првично искуство ? слики ?Батина,
Вајстина вреди столот .![]()
Канцелариско столче SENSE7 Тон, сиво/бело
Канцелариско столче SENSE7 Тон, сиво/бело nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Просто да не веруеш...
Sherlock i meanУвек доставуваат на датумот или после него или се дешавало и пред тоа да се достави
го нарача ? ти го доставија ? првично искуство ? слики ?
верувам на твојата препорака, го нарачав па да видиме кога ќе стигне ќе пишам повратно инфо.За 115Е е одличен. Не е Delight Office / B2 sollution тип на столица по квалитет на материјали, но за 20% од цената е доволно добар за било кој умерен корисник.
Наслоните за рака се пластични и се штрафат со 3 штрафа во базата и мислам би биле слаба точка, односно корисникот освен за намената за која се (потпирање на раце) не треба да ги користи да се крева на нив како на карики. Инаку удобен стол, добра мрежа, доаѓа перниче што јас го ставив на горниот дел од грбот позади мрежата (наместо на долниот дел кај половината - таму веќе има статичка поддршка која се подесува со навој). Бојата е ладно бела, 6000К.
Во Фурнит има една столица на Ананас, Matador HR модел, која е повеќе од дупло поскапа (16000) и е далеку полоша (без потпора за грб, има некоја бела/небела 4500К боја).
Зборам за бели канцелариски столици, има помалку избор.
A koj bea fakticki krivi, poshtata ili zirafa?
верувам на твојата препорака, го нарачав па да видиме кога ќе стигне ќе пишам повратно инфо.
Ова подесување за долниот дел од грбот, подесувањето оди напред-назад?Инаку удобен стол, добра мрежа, доаѓа перниче што јас го ставив на горниот дел од грбот позади мрежата (наместо на долниот дел кај половината - таму веќе има статичка поддршка која се подесува со навој).
Ова подесување за долниот дел од грбот, подесувањето оди напред-назад?
Процедура на нарачка исто како и на секој друг сајт што продава компјутери и хардвер за компјутери,Pozz decki sakam da naracam nesto od gjirafa me interesira kako odi procedurata i za kolku vreme se dostavuva?
2 недели минимум а може и до месец дена, не знам што прават проивод на залиха се процесира нарачка 10 денаПроцедура на нарачка исто како и на секој друг сајт што продава компјутери и хардвер за компјутери,
Бираш производ, ставаш во кошничка, или плаќаш со картичка или плаќаш на курирот.
Достава катастрофа, се чека 2 недели.
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден