Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Eset-Nod

vik

user
14 април 2007
1.936
32
Jas go koristam veke nekoe vreme. Mnogu sim zadovolen od nego. Skros po drug interfejs i kolku so znam 2.7 verzijata nemase spyware zastita. Ovaj ima. Sam mislam deka e mace po spor vo skeniranjeto ama skoro ne se zabelezuva. Pa i na koj mu se brza na kraj kraeva. Se na se super antivirusna programa-mozi i najdobra:bravo::bravo::bravo:. Vredi da se instalira.

taranenik

lurker
12 јуни 2007
555
15
Ne go koristam koristam nod32 2.50 so nod32 Fix za da mozam update da mu pravam.
Pa i na ovoj mozes update da mu pravis ne e problem,
A inaku i jas sum zadovolen, kompletno zastitno resenie so premnogu dodatni opcii i mozes da go modificiras kako sakas sprema potrebite.
Go preporacuvam na site koi sto sakaat da imaat dobra antivirusna zastita, antispam zastita i dobar firewall.

genius

hello world
6 ноември 2007
361
268
genius's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i3 4150
Storage
Western Digital 1TB EZEX + Western Digital 250GB
RAM
8GB DDR3 Kingston
Video card
Asus HD7750 1GB DDR5
Audio
Samson SR850
Monitor
LG 24' IPS + Samsung 19'
OS
Ubuntu 16.04 + Windows 8.1
Koj antivirus go ima ovoj smart security?nod32 ili noviot nod 3.0?

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Pa i na ovoj mozes update da mu pravis ne e problem,
A inaku i jas sum zadovolen, kompletno zastitno resenie so premnogu dodatni opcii i mozes da go modificiras kako sakas sprema potrebite.
Go preporacuvam na site koi sto sakaat da imaat dobra antivirusna zastita, antispam zastita i dobar firewall.

a dali go koci kompjuterot ovoj nod32 3.0 zosto imam loso iskustvo so antivirusi mu staviv na masnicevo moe McAfee 2007 internet security i kompjuterot ne moze da se zeme sebesi

taranenik

lurker
12 јуни 2007
555
15
commander.. ne go koci ama ich.
i dobra strana mu e sto se integrira vo outlook express vo toolbar i sam si kreira folderi vi mailot za antispam.

genius

hello world
6 ноември 2007
361
268
genius's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i3 4150
Storage
RAM
8GB DDR3 Kingston
Video card
Asus HD7750 1GB DDR5
Audio
Samson SR850
Monitor
LG 24' IPS + Samsung 19'
OS
nod smart security zs zafrkava so updati dajte soveti retko gi pravi

genius

hello world
6 ноември 2007
361
268
genius's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i3 4150
Storage
RAM
8GB DDR3 Kingston
Video card
Asus HD7750 1GB DDR5
Audio
Samson SR850
Monitor
LG 24' IPS + Samsung 19'
OS
kaj men samo od sabajle pravi updati i posleden update mi e 2596 da 4ekam do 31-11-2007 ili da da si stavam saglam antivirus

Snake

read-only
16 април 2007
16
0
Го ставив воа новиов НОД антивирус и одма почнаа проблемите :)
За симнување дефиниции ми бара User name и Password?!
Помош???

D

Администратор
31 март 2007
4.129
4.335
www.aqtos.com
Го ставив воа новиов НОД антивирус и одма почнаа проблемите :)
За симнување дефиниции ми бара User name и Password?!
Помош???

Помош можеш да најдеш на официјалниот сајт на Nod32, контактирај со техничката поддршка.

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
Како антивирус не ми се допаѓа бидејки ај што е брз(тоа е добро)многу вирусчиња пропушта

SwIPE

hello world
29 мај 2007
346
5
Како антивирус не ми се допаѓа бидејки ај што е брз(тоа е добро)многу вирусчиња пропушта

Па нормално... доколку немаш дефиниции за некој вирус или црв без разлика, кој е " тазе " напишан и пуштен во " употреба ", нормално е да го пропушти. Е сега биди среќен што овој Анти-Вирус користи хеуристика и колку толку си побезбеден... Сепак се зависи до тебе и од тоа колку си внимателен при отворање на се и сешто ;)

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
Јас секој ден ги обновував вирусните дефиниции и пак немаше голем ефект.

vik

user
14 април 2007
1.936
32
како да го избришам вирусот c:winteksplorasi.exe
Прво пробај со некоја аннтивирусна програма. Ако не можи пробај дирекно со Delete. Ако и тоа не може стартовај го компјутерот во Safe Mode и таму избриши го со Delete.

ПС. ОфТопик си. Ако треба нешто друго отварај нова тема!

SwIPE

hello world
29 мај 2007
346
5
Јас секој ден ги обновував вирусните дефиниции и пак немаше голем ефект.

Зависи што претставува за тебе голем ефект. Ако мислиш дека некој Анти-Вирус за да има голем ефект треба нон-стоп да покажува Warning Windows грешиш, напротив ти си тој кој е виновен за тоа.

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
како да го избришам вирусот c:winteksplorasi.exe

Јас го имав овој вирус. Го средив со касперски, но мал проблем е што потоа на секој старт ти дава cannot detect explorasi.exe али само ќе си кликнес ОК и средено :))

M

Mr.Alien

Гостин
@COMANDER

А бришеше во регистрите?
Многу е битно и регистрите да се чистат, тоа неколку пати го потенцирав, и тоа е основата за целосно и успешно бришење на вируси. Секако, и исклучување на System Restore ако се закачи вирус.

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Е регистрите не ги чепнав, мислев дека ги скенира касперски регистрите ама изгледа не го направи тоа. Истото сега се случува и со Nod32, не ги скенира регистрите па сум принуден да користам други програми antispyware adaware како би се оттарасил од тие чуда.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно