- Ја почнал/а темата
Pa i na ovoj mozes update da mu pravis ne e problem,Ne go koristam koristam nod32 2.50 so nod32 Fix za da mozam update da mu pravam.
a dali go koci kompjuterot ovoj nod32 3.0 zosto imam loso iskustvo so antivirusi mu staviv na masnicevo moe McAfee 2007 internet security i kompjuterot ne moze da se zeme sebesiPa i na ovoj mozes update da mu pravis ne e problem,
A inaku i jas sum zadovolen, kompletno zastitno resenie so premnogu dodatni opcii i mozes da go modificiras kako sakas sprema potrebite.
Go preporacuvam na site koi sto sakaat da imaat dobra antivirusna zastita, antispam zastita i dobar firewall.
essbetanod smart security zs zafrkava so updati dajte soveti retko gi pravi
Па треба да ги внесиш за да го активираш (на некој начин). Без нив неможиш да правиш Update.Го ставив воа новиов НОД антивирус и одма почнаа проблемите
За симнување дефиниции ми бара User name и Password?!
Помош???
Помош можеш да најдеш на официјалниот сајт на Nod32, контактирај со техничката поддршка.Го ставив воа новиов НОД антивирус и одма почнаа проблемите
За симнување дефиниции ми бара User name и Password?!
Помош???
Па нормално... доколку немаш дефиниции за некој вирус или црв без разлика, кој е " тазе " напишан и пуштен во " употреба ", нормално е да го пропушти. Е сега биди среќен што овој Анти-Вирус користи хеуристика и колку толку си побезбеден... Сепак се зависи до тебе и од тоа колку си внимателен при отворање на се и сештоКако антивирус не ми се допаѓа бидејки ај што е брз(тоа е добро)многу вирусчиња пропушта
Прво пробај со некоја аннтивирусна програма. Ако не можи пробај дирекно со Delete. Ако и тоа не може стартовај го компјутерот во Safe Mode и таму избриши го со Delete.како да го избришам вирусот c:winteksplorasi.exe
Зависи што претставува за тебе голем ефект. Ако мислиш дека некој Анти-Вирус за да има голем ефект треба нон-стоп да покажува Warning Windows грешиш, напротив ти си тој кој е виновен за тоа.Јас секој ден ги обновував вирусните дефиниции и пак немаше голем ефект.
Јас го имав овој вирус. Го средив со касперски, но мал проблем е што потоа на секој старт ти дава cannot detect explorasi.exe али само ќе си кликнес ОК и среденокако да го избришам вирусот c:winteksplorasi.exe
Se soglasuvam!!!Како антивирус не ми се допаѓа бидејки ај што е брз(тоа е добро)многу вирусчиња пропушта