D3N1EL
poweruser
- 10 август 2010
- 2.922
- 1.535
Веќе неколку години не живеам во Македонија, така да не знам... Цените беа само конвертирани од руски рубли во денари.Ги има кај нас?
Sent from my C6603 using Tapatalk
Веќе неколку години не живеам во Македонија, така да не знам... Цените беа само конвертирани од руски рубли во денари.Ги има кај нас?
Sent from my C6603 using Tapatalk
Чисто ли pg, мислам без никотин?Како за информација!
Литро PG и една арома пазарени од инавера дот ком на 25.01 стигнаа денес локално, се на се една недела
На пакетот немаше вредност, не беше отварано од овие нашите, значи помина така
Вредноста беше 91 злоти, инаку внатре во пакетот имаше една тенка фискална сметка.
Puff
Sent from my iPhone using Tapatalk
Чисто ли pg, мислам без никотин?
Испратено Од Централна Македонија
Мојата ("модифицирана")Да се пофалам и јас по 101 пат![]()
Стигна Pistachio RY4 концентратот.
Сеа ќе видиме дали има разлика од рецептата што ја мучкам до "оригинал" концентрат![]()
![]()
![]()
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Пријателе,во право си зошто истото го пробав јас со неколку такви концентрати,и разликата е минимална,а заштедуваш на време и миење или фрлање на алатки-мерила за DIY.Мојата ("модифицирана")
Pistachio RY4 рецепта е по-боља од "оригинал"-ниов концентрат хаха![]()
Шала на страна, добар е концентратов.
Мислам дека ваков вид на мучкање е иднината за ептен лесен DIY миксинг, плус ептен ефикасна заштеда.
Добро е што сѐ повеќе вејп-шопови почнуваат да нудат пре-смиксани рецепт-концетрати.
Пример, сака некој Braspberry Mint,
Си купува концентрат, си става колку сака никотин и си миска како сака PG/VG ratio и добива 99% идентична течност/арома ко оригиналот.
Наместо да купиш за 20€ оригинал 30.мл Braspberry Mint, вака за 10-тина евра купуваш 30.мл концентрат со кој можеш да смиксаш од 200 до 350.мл готова течност.
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Kaј мене на три пишува Packagin a на други три Waiting to be Packaget. Ја претерав овој патДечки ви ги пуштија ли нарачките од фастеч тие што нарачавте околу 24 јануари или уште се на чекање?
Јас вчера нарачав ама од денес уште стои Waiting to be Packaged. Или ќе тргнат сите исто или јас последен ќе бидам хехе-ќе видиме.
Поздрав
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Мојата стои од денес packagingДечки ви ги пуштија ли нарачките од фастеч тие што нарачавте околу 24 јануари или уште се на чекање?
Јас вчера нарачав ама од денес уште стои Waiting to be Packaged. Или ќе тргнат сите исто или јас последен ќе бидам хехе-ќе видиме.
Поздрав
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Чинам дека аромите на инавера се со поголем концентрат (да не речам дупло појаки) за разлика од капела или од другите брендови за арома.(Custard-ов на Inawera е импресивен, мислев дека ќе биде тапа,
ама се носи со Capella Vanilla Cuatard v1 дури и по-потентен е
Чинам дека аромите на инавера се со поголем концентрат (да не речам дупло појаки) за разлика од капела или од другите брендови за арома.
Како и да е чекаме импресии после периодот за стипинг
btw какво му е името на овој рецепт?![]()
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден