Gajche-X
poweruser
Уште едно "џени"
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Последна промена:
Земи потенка жица 26ga. Ako немаш пиши, и клептон тенок имам за РДАBalrog,moonshot,lowpro,
Konecno vo moi race ,se iznacekav 25 dena
Prvpat vakov mod koristam mi se dopagja ....na 20 wat. Mi dava golemi oblaci
Maki so lowpro ,,odvaj staviv greaci ,,,so dva greaca 24g nema sansi ,usnite ke gi izgores, staviv eden greac 22g sega e solidno a ubavo lezi na smpl mislam deka e najkratkiot mech mod,,,
Maki i so moonshot,, toshort,,,neme konekcija,,,ama otkako go sklopiv celoto prorabote ,,,ama celo vreme mi dava vkus na izgoreno,,,smeniv pamuk isto,,,se iznamaciv celi 4 saata ,,,da odmoram,malku pa moze bi pokasno pak ke probam da go sredam,,,samo neznam na koe da stavam titanium ziva se mislam na serpent mini posto e so eden greac,,
![]()
![]()
![]()
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
Pa taka pravam....ama po izvesno vreme preatanuva da raboti .Pa pak resetiram dava nekoj druga omaza i prodolzuva da raboti...dava cuden vkus nemozam nikako da pogodam neznam na kolku wati ili teperetatura da param...Пред да париш Титаниум жица
Треба да ја заклучиш омажата
Види во упатството за Балрог како се заклучува омажа.
Кај некои модови е со држење на fire и minus копчето
Откако ќе влезеш во Титаниум темп. Контрола.
Тиранин во Ѓубре! Токсини ослободува. А за жица и мочање пиши бандава е на располагањеDa denes staviv 26g so eden grac na lowpro ama ne e toa toa...mi dava miris na izgoreno. I mnogu cesto treba da kapes vo nego...ama so ova zicava titanium ne razbiram nisto ....mi varira omazata gore dole 0.37....0.41...0.43...isto vataza i volti i teperatura gore dole...ponekogas prestanuva da raboti moram da resetiram omite pa pak raboti...na 24g titanium na 2.5mm 9 kruga...ina teperatura reagira i na wati vo tc mode Ti.
Ke si se vratam ja na kanthal...kanthal si e kanthal...Тиранин во Ѓубре! Токсини ослободува. А за жица и мочање пиши бандава е на располагање
Sent from my C6603 using Tapatalk
ЕвеKe si se vratam ja na kanthal...kanthal si e kanthal...
Go srediv toa ...Na 2mm smotav 26g i go stisnav do dnoto greacot...ne gori ne prska ...ama greacot Mi e vo sredina pa izgleda vozduhot ne udira direktno vo nego i ne ja biva...На Lowpro не знам кој не го стопил дриптипот затоа што е многу блиску до греачот. Или друг дрип тип (ако фаќа) или зголеми омажа, а подготви се за прскање во уста во секој случај. :hay:
(Најверојатно од тоа е мирисот на изгорено)
На Lowpro не знам кој не го стопил дриптипот затоа што е многу блиску до греачот. Или друг дрип тип (ако фаќа) или зголеми омажа, а подготви се за прскање во уста во секој случај. :hay:
(Најверојатно од тоа е мирисот на изгорено)[/QUOTE
Гуру
За Титаниум не можам да кажам зошто го немам користено,ама мислам дека се мота како никел( што го имам за украс 4-5 котура
На Lowpro не знам кој не го стопил дриптипот затоа што е многу блиску до греачот. Или друг дрип тип (ако фаќа) или зголеми омажа, а подготви се за прскање во уста во секој случај. :hay:
(Најверојатно од тоа е мирисот на изгорено)
Tocno ne se lazes LowPro e poplitokLowPro
Мислам дека е уште поплиток од Деринџер ако не се лажам.
А уште поплитки се Bambino и M-atty мислам.
Ама се се средува. Јас од кога почнав да морам греачи веќе знам кој и како да си го направам по мој вкус, а и би направил што и да е, мислам на отпорот и вкусот. Со скоро сите жици имам искуство но не и со ТитаниумLowPro
Мислам дека е уште поплиток од Деринџер ако не се лажам.
А уште поплитки се Bambino и M-atty мислам.
Mislam deka lowpro nikoj ne go sredil i nikoj ne koristi ...toa e samo zaproba...ke treba da probam so nanocoil na igla .kojzne sto ke ispadne...Ама се се средува. Јас од кога почнав да морам греачи веќе знам кој и како да си го направам по мој вкус, а и би направил што и да е, мислам на отпорот и вкусот. Со скоро сите жици имам искуство но не и со Титаниум
Јас пријатели ти понудив да ти помогнеме со пријателиве.Mislam deka lowpro nikoj ne go sredil i nikoj ne koristi ...toa e samo zaproba...ke treba da probam so nanocoil na igla .kojzne sto ke ispadne...