Smowelot e odlicen jas go iam zemeno od @Metuzalem ubavo e dimenzioniran i sko preteras so snaga odma namaluva, sea nema neso meni, so tri i pet klika standardno se menjaat opciite. Ako praime kafica denoive moze da go testiras ili pisi mi vo inboxcvapor оде у фаворити
@Metuzalem
сега сум од сосема друг PC, точно е кога ке влезеш во самиот прозивод дека дава 21 долар, но кога ке го ставам во корпа пак ми покажува 39 долари.
Оди та најди им го крајот
пишувам онака како заради инфо, секако немам намера да го зимам, повеќе сум загреан за Smowell 50W
Ne vikaj dvapati odamna ne sum bil kaj nace na pitaАко дојдеш во Штип нема проблем
Инаку фала за понудата.
Поздрав
DealNe vikaj dvapati odamna ne sum bil kaj nace na pitaSekako ako te nosi pat i tebe nakaj skopje pisi.
1.Дали овој е истиот со тој ти што го имаш? И онака ќе правам нарачка од фастеч да не доплаќам за шипинг ако не вредиза дрипер не ти треба ништо освен кантал 26г (04мм) и муји памук. Добар веритас дрипер тука http://www.desire-ecig.com/Veritas-RDA-Clone?search=veritas.
Совршен клон јас го имам. За мотање ти треба 2мм штрафцигер таков доаѓа со дриперов. Оригинален веритас е 100+ долари. Само 9мг се премногу јаки на дрипер да си знаеш. Мотање тука , хоризонтал коил ми е закон мене.View: https://youtu.be/kQdyJmjWRlI?t=11m12s
1. Со мојот 20W без адаптер (за штекер) дојде и адаптер (510), ама од Cvapor. Беше спакуван во иста кутија како на сликата. Но на Фасттек обично доаѓа со тоа што го гледаш на сликата, па можно е и да не доаѓа. Не најдов ниедно ривју за тие модели (без адаптер), изгледа уште не се стигнати до муштерии. Еве го, ќе ти треба за Еводите.
2. Овој го имам и задоволен сум, но на @kjosmofon е уште подобар, посјаен е металот. Мојот е како ламарина, но нема проблем.
3. Де бе, до толку немаш шрафцигерче? Јас ќе ти дадам мало плаво, ги имам на тони. Ако мислиш за моталица, јас сум презадоволен и од оваа и од оваа, но се може и без нив.
4. По вкус. Почни од 1,5 оми и 8 вати, па терај првото надолу, второто нагоре.
Додадено: Адаптерот од телефон да биде 1-амперски. Ја да си кажам.
Не,грешка си,на секој понов телефон полначите имаат излезна снага од 600-700mAh...Ќе ти врши работа, само амперажата на скоро сите полначи за телефони е 250mAh, што значио дека многу бавно ќе се полни батеријата.
П.С.: Ајде на кафе некој ден со @krema да се видеме и поразговараме малку![]()
Мора полнач од 1 ампер, ако е на послаб полнач, може триста чуда да направи (зависи од полначот). На појак (на пр. 2 А ) може, ќе си повлече колку му душа сака.
А-ха...океј,тоа е така...Јас ги земав во предвид само полначите кои се специјализирани за индустриска батерија (14500,18650,26650 итн.)Не одредува изворот колку ќе влече, туку потрошувачот. Иста батерија ќе се полни со исти (мили)ампери на сто различни полначи. Ако полначот не може да ги испорача тие (мили)ампери, зависи од него што ќе направи - дали ќе намали (мили)ампери -- батеријата ќе ги прими и тие -- или ќе се запали. А во евтини полначи јас не би имал доверба.
Зборувам за полнач - извор - адаптер како од мобилен. Регулиран полнач е друго, тој регулира, нели.
Си најдоа они пласман за нив покрај овие модови со вградени батерии...Baterija od istick 20. Uredot ne e koj znae kakva dobra izrabotka vnatre ali ne e ni najlos ima i polosi. Baterijata originalna gjubre najloso na svet.Погледнете го атачментот 30034
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020295-EU
8.100,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден