Sapphire
user
- 11 ноември 2015
- 1.207
- 810
@Metuzalem Стариот атомизер цуцлата беше скршена, а течноста внатре беше исушена. Погоре пишав дека купив нова од аптека. 
овие имаат само една со мах 10а дисчарџ другите се послабиEV-Power | Your Complete Power Solutions
Еве продсвница за батерии што испорачува кај нас
шипингот е 12$ за 1 и за 10 батерии
проверете ја
Испратено Од Централна Македонија
Ќе те контактирам дали е фејк го немам добиено сеуште Али не верувам да е фејк од тој стор нарачувам барем 2до4 пати месечно по нештоКажи ми од каде ги набави кафеавите, пошто и јас нарачав од алиекспрес али гледам дека во коментари многу се жалат дека се фејк.
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација
Линкот од сторот ако може да го кажете да се види што и како имаатЌе те контактирам дали е фејк го немам добиено сеуште Али не верувам да е фејк од тој стор нарачувам барем 2до4 пати месечно по нешто
Испратено од SM-J330FN преку IT.mk форум апликација
LiitoKala for LG HG2 18650 18650 3000mah electronic cigarette Rechargeable battery power high discharge,30A large current-in Rechargeable Batteries from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba GroupЛинкот од сторот ако може да го кажете да се види што и како имаат
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Мое мислење и најпрактично кој има контакт со Арјен од нкон да му предложи да ја качи цената за шипинг и дупло ама да има тракинг. Така сите ќе бидат раат.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Секое лето го укинува, наесен го враќа. Да се надеваме дека и оваа година ќе биде така.
Иако, не знам... (И сега е така)
Мене една работа ме нервира стално со овие испитувања на научнициве или кои и да ги прај користат некоја безвезна застарена опрема како ce4 ce5 protank и тн ... Па Вејп индустрија толку многу има унапредено што почнаја да прават Atty Без Греачи меш коили и тн ...нај крипи е тоа што вика дека новите коили испуштаат повеќе метали :supershock:
нај крипи е тоа што вика дека новите коили испуштаат повеќе метали :supershock:
Порано не менував со месеци греач, максимално ми има траено 3 месеци. Последниве 6 месеци можда и повеќе го менувам на секој втори-трети ден. Сега знам дека нема да сменам греач додека не се скине![]()
Јас сепак одбирам да верувам во нови научни студии отколку на вејпери кои секоја нова студија ја спинуваат во нивна корист, иако вејпам 3 години. Иако помина 1 деценија, секое ново истражување треба да се земе во предвид.
На крај краева и да ја тргнеш поентата/намерата на видеото/студијата, кажува дека стар греач испушта помалку метали отколку нов, што сигурно е вистина.
Ова за Ајварот татко ми го кажува како: Ајварот е само вкусен,а витамините и сите други работи се убиени со толку печење на таа температура,значи е само вкусен.Тој шо го има напраено видеово вложи малку повеќе труд од ова подолу јас шо ќе го пишам.
Канцерогени супстанци се најдени во ајварот и маслото кое се користи за него.
Научниците зедоа примероци од 56 ајвари, од нив, голем број маслото имало канцерогени состојки и исто така зголемено конзумирање на ајвар доведува до здебелување, масни ткива, неправилна столица дури и рак.
Ајварот е производ главно од пиперки (љупени), масло, сол, се готви на шпоре едно 4-5 часа со често мешање и пробвење од поискусни.
Популарен помеѓу тинејџерите бидејќи парите за јадење на училиште, ги трошат на цигари и кафе (во минатото на флипери) и кога ќе одат дома јадат цел пешник леб со ајвар (може и сирење)
Истражувањето во 2017 покажа дека 1 од 6 тинејџери јаделе ајвар во последните 30 дена, истиот содржи метали дека капачето му е метално и се прает во метални садови итн итн.
Ова го дискутиравме баш кога излезе студијава само сега е поинаку спакувана. За да ја надминиш дозволената граница за метали треба да вејпаш по 100мл денот, па неправилно користење на греачите, па дека тоа е споредено со свеж воздух и уште 5-6 работи кои ми е мака да барам зошто студијава не е меродавна.
Знаеме дека е најздраво ни едно ни друго ама не мора да ги преувеличуваат работите едно 100 пати за да не плашат колку се лоши електронските или ајварот.
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден