Sapphire
user
- 11 ноември 2015
- 1.207
- 810
@Metuzalem Стариот атомизер цуцлата беше скршена, а течноста внатре беше исушена. Погоре пишав дека купив нова од аптека. 
овие имаат само една со мах 10а дисчарџ другите се послабиEV-Power | Your Complete Power Solutions
Еве продсвница за батерии што испорачува кај нас
шипингот е 12$ за 1 и за 10 батерии
проверете ја
Испратено Од Централна Македонија
Ќе те контактирам дали е фејк го немам добиено сеуште Али не верувам да е фејк од тој стор нарачувам барем 2до4 пати месечно по нештоКажи ми од каде ги набави кафеавите, пошто и јас нарачав од алиекспрес али гледам дека во коментари многу се жалат дека се фејк.
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација
Линкот од сторот ако може да го кажете да се види што и како имаатЌе те контактирам дали е фејк го немам добиено сеуште Али не верувам да е фејк од тој стор нарачувам барем 2до4 пати месечно по нешто
Испратено од SM-J330FN преку IT.mk форум апликација
LiitoKala for LG HG2 18650 18650 3000mah electronic cigarette Rechargeable battery power high discharge,30A large current-in Rechargeable Batteries from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba GroupЛинкот од сторот ако може да го кажете да се види што и како имаат
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Мое мислење и најпрактично кој има контакт со Арјен од нкон да му предложи да ја качи цената за шипинг и дупло ама да има тракинг. Така сите ќе бидат раат.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Секое лето го укинува, наесен го враќа. Да се надеваме дека и оваа година ќе биде така.
Иако, не знам... (И сега е така)
Мене една работа ме нервира стално со овие испитувања на научнициве или кои и да ги прај користат некоја безвезна застарена опрема како ce4 ce5 protank и тн ... Па Вејп индустрија толку многу има унапредено што почнаја да прават Atty Без Греачи меш коили и тн ...нај крипи е тоа што вика дека новите коили испуштаат повеќе метали :supershock:
нај крипи е тоа што вика дека новите коили испуштаат повеќе метали :supershock:
Порано не менував со месеци греач, максимално ми има траено 3 месеци. Последниве 6 месеци можда и повеќе го менувам на секој втори-трети ден. Сега знам дека нема да сменам греач додека не се скине![]()
Јас сепак одбирам да верувам во нови научни студии отколку на вејпери кои секоја нова студија ја спинуваат во нивна корист, иако вејпам 3 години. Иако помина 1 деценија, секое ново истражување треба да се земе во предвид.
На крај краева и да ја тргнеш поентата/намерата на видеото/студијата, кажува дека стар греач испушта помалку метали отколку нов, што сигурно е вистина.
Ова за Ајварот татко ми го кажува како: Ајварот е само вкусен,а витамините и сите други работи се убиени со толку печење на таа температура,значи е само вкусен.Тој шо го има напраено видеово вложи малку повеќе труд од ова подолу јас шо ќе го пишам.
Канцерогени супстанци се најдени во ајварот и маслото кое се користи за него.
Научниците зедоа примероци од 56 ајвари, од нив, голем број маслото имало канцерогени состојки и исто така зголемено конзумирање на ајвар доведува до здебелување, масни ткива, неправилна столица дури и рак.
Ајварот е производ главно од пиперки (љупени), масло, сол, се готви на шпоре едно 4-5 часа со често мешање и пробвење од поискусни.
Популарен помеѓу тинејџерите бидејќи парите за јадење на училиште, ги трошат на цигари и кафе (во минатото на флипери) и кога ќе одат дома јадат цел пешник леб со ајвар (може и сирење)
Истражувањето во 2017 покажа дека 1 од 6 тинејџери јаделе ајвар во последните 30 дена, истиот содржи метали дека капачето му е метално и се прает во метални садови итн итн.
Ова го дискутиравме баш кога излезе студијава само сега е поинаку спакувана. За да ја надминиш дозволената граница за метали треба да вејпаш по 100мл денот, па неправилно користење на греачите, па дека тоа е споредено со свеж воздух и уште 5-6 работи кои ми е мака да барам зошто студијава не е меродавна.
Знаеме дека е најздраво ни едно ни друго ама не мора да ги преувеличуваат работите едно 100 пати за да не плашат колку се лоши електронските или ајварот.
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH BRIO 705 BUSINESS GRAPHITE 4K/60fps, USB-C, Graphite, 960-001530
14.760,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден