Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Купување од PlayStation Store во Македонија

7 февруари 2013
950
1.088
Побрзајте, ќе се потроши GTA VI... Уште малку имало :ROFLMAO:

Ако можам денес, зошто да го оставам за утре купувањето? Или во случајов ноември? И вака и така 100% ја зимам, не дека треба вас да ви се оправдувам, али има едно мало задоволство во тоа да ви ги направам коментарите поглупи од што беа да изгледаат, а тоа е дека е купена како поклон за роденден, на другар на 25ти му е, па и тоа беше целата поента.
ПС Има пре ордер гудис ако ја нарачате пред да излезе. ;)

Ab@ace

lurker
21 мај 2016
852
733
Ги имам играно сите GTA од GTA 2 од птичија преспектива на Ps1 па се до GTA 5, уште како мал кога беше популарна GTA 3 некаде 2001/02 не сум бил некој фанатик на GTA серијалот али вреди да се игра исто и ова GTA 6 ке ја играме на PS5 али ке ја купам кога ке дојде тој ден сега не би дал 80 долара и да чекам 150 дена за да ја играм, оние ултимате,делукс верзии не ме интересираат стандарна е сосема доволна бар за мене, да дадам 100 долара за да имам некоја друга кошула на мене и некој надркан пиштол и некоја плус гаража за да ја билдам колата нека фала ме интересира само приказната и чао

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.540
3.142
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Уште коментираме за тоа кој како ги троши сопствените пари?

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв