MikickoHC
user
@Ace Lud го имаше,беше се ок само многу тежокVOOPOO DRAG 157W
Го има некој?
Ако е да, споделете некое искуство, иако е премногу коцкаст и тежок ( ~0,3kg) мене ми прави мерак овој.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
@Ace Lud го имаше,беше се ок само многу тежокVOOPOO DRAG 157W
Го има некој?
Ако е да, споделете некое искуство, иако е премногу коцкаст и тежок ( ~0,3kg) мене ми прави мерак овој.
VOOPOO DRAG 157W
Го има некој?
Модот беше топ, работеше беспрекорно без никакви замерки (на температура не го чепкав) реагираше истант без никаков застој. Малку ми беше криво што го дадов ама тоа е. Инаку вреди за секој $ даден за него.За вратичката прочитав дека има големи и силни магнети, но што е со "Gene" чипсетот, скоро секаде има пофални зборови а никаде не видов да го сместат во групата со Yihi или некој друг кинески чип, или пак во некоја послаба група.
Чинам дека за парите е добар ако се купи со некој попуст од 10%.
Не сум видел да има некоја голема мана, малце се сомневам дека работи супер во температурна контрола, мислам дека работи само добро. ПРЕТПОСТАВУВАМ дека е подобар од Џокин фирмвер, а полош од Арктик фокс. За вати си е добар.
У ствари, гледај филмче. :hay:
(последната третина се графиконите и секаде се држи добро, но нешто му сецкаше на температурна контрола; можеби има firmware update од тогаш).
View: https://youtu.be/b3Jtp3-0FqI
Само да ве вратам во младоста
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
Ни јас ама девојчево е зверЈас не се сеќавам да изгледав вака. Ј/К
За парите мислам дека си е супер модче.
BTW барајќи DNA успеав да налетам на ова кое бар на изглед ми е складно:
Hotecig-Premium Vape Store with Best Ecig Deals
Ова белото/кремово ми е кул:
Boxin DNA 75 by Hugo Vapor Review
Не може да биде еден од најдобрите, можеби е еден од подобрите.т.е имаат пишувано дека е еден од најдобрите модови
Jaс дека сум таа фела знам малку повеќе девојчиња ѕверкиНи јас ама девојчево е звер
Sent from my SM-T560 using Tapatalk

Не може да биде еден од најдобрите, можеби е еден од подобрите.
Луѓето што го имаат користено го кажале тоа не јас...дека им е quote ''The best mod i have ever used'' etc etc. збориме за 2017.
Башка секој има нели различно мислење за некој е најдобар, за некој подобар.
Кажи ми од каде ги набави кафеавите, пошто и јас нарачав од алиекспрес али гледам дека во коментари многу се жалат дека се фејк.Модот ми е до Скопје утре другиден треба да ми стигниденес ми стигна полначот розевите се од @MikickoHC Благодарам Многу
Погледнете го атачментот 65695Погледнете го атачментот 65696
Испратено од SM-J330FN преку IT.mk форум апликација
Дали можи да се измодира Poke vape DNA 75w во друга кутија ? На пример Погледнете го атачментот 65750
Испратено од SM-J330FN преку IT.mk форум апликација
Кажи ми од каде ги набави кафеавите, пошто и јас нарачав од алиекспрес али гледам дека во коментари многу се жалат дека се фејк.
Испратено од SM-N950F преку IT.mk форум апликација
Toa мора да се проба. И треба само Солиден полнач. Да се испразнат и да се наполнат да се види која вредност ке ја дадат.@BorisQ10 имаш ли полнач и каков доколку имаш.Кажи ми од каде ги набави кафеавите, пошто и јас нарачав од алиекспрес али гледам дека во коментари многу се жалат дека се фејк.
Ваков полнач нарачав.Toa мора да се проба. И треба само Солиден полнач. Да се испразнат и да се наполнат да се види која вредност ке ја дадат.@BorisQ10 имаш ли полнач и каков доколку имаш.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Одличен избор! Го имам истиот само веќе 2 години,и работи како од првиот ден.Ваков полнач нарачав.Погледнете го атачментот 65772
Прв пат го гледам. И сквонк и класичен. Само како што гледам е механика. А дриперот е ист како што го имам и иста боја.Dicki koj znae kako se vika ovoj mod...???
Toj sto go postirase mi vika Vorg se vika...ama go nema nigde...![]()
![]()
Sent from my LG-D855 using Tapatalk