Ок е сега,
оти не пробаш да си ги премоташ сам, или дај некому пиво да ти ги среде колку толку (мислам дека може да се ребилднат), а во меѓувреме нарачај си нови.
Ок е сега,
Тоа е проблемот
@Nistrix- ми даде хераклес сасве греач, го ебав. Си викам ај овој седи вака ќе го користам дур ми стигнат жиците, и тој си иба матер.
Ама ко шо видов на едно видео да го ставам во алкохол за да се испере тоа гресмастот од него па да терам така
Испратено од SM-N910C преку IT.mk форум апликација

Тоа да не е мојот herakles? Ако е тој незнам како успеа да ебе alien жица?Ти вика да го рибилднеш stock грејачот на клауд бистот како што сфатив.
Тоа да не е мојот herakles? Ако е тој незнам како успеа да ебе alien жица?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Горе-доле 2 недели, сепак зависи од многу фактори, па дури и звездите како ти се наклонетиЗа нарачка од ФТ преку Singpost, за колку време обично после Despatched to overseas (Country code: MK) пристига?
Среќа наша што постојат и објективни истражувања.Уште една здравствена бабарога по таблоидите - стврднување на артериите.
Што е сомнително кај оваа „студија“:
- Мал примерок (само 15 души)
- Споредувано со непушачи (знаеме дека е поздраво да си непушач)
- Зголемување на крвен притисок и број на отчукувања на срцето во минута се точни, но знаеме дека тоа е последица на никотин и е само привремено
- И стврднувањето на артериите е привремено, и самиот доктор го признава тоа, но вели дека е „можно“ да биде трајно со редовно користење... врз основа на што? Веројатно врз основа на парите што ги примил или очекува да ги прими за да прави долгорочна студија. :innocent:
- Потполно истите работи ги викаа за кафето, па излегоа со спротивна студија.![]()
Еве два примера, заклучокот ќе си го донесеш сам.За нарачка од ФТ преку Singpost, за колку време обично после Despatched to overseas (Country code: MK) пристига?
Го делам мислењето со тебе!Despatched to Oversea мислам значи дека тогаш е "летната" од Singapore накај Европа.
(може и грешам)
GO BIVA LI OVOJ MOD MI SE DOPAGJA@rilly
Ти си знаеш,
Ко што пишав, Noisy Cricket е за луѓе што користат механика и билдаат според amp limit-от на батериите.
(Иако Noisy Cricket 2-ка има доста заштита,
сепак МОРА да имаш ЅВЕР јаки батерии од типот Sony VTC 5A за ваков тип на користење на ваков мод, поготово ако се иде испод 0.3.ohm)
Купи си Мерлин тогаш,
да не те предомислувам![]()
па ќе ни пишеш дали стварно вади Горка арома и дали тече![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
fala mnogu za tvojot trudОвој е од тие што се расипуваат. :hay: Се зезам, не знам ништо за него, но според цената и името (непознат производител) е исто такво кинеско *****. Башка и оптимист дека ќе пукне 200W со две батерии. Ќе пукне, само што. :hay:
Можеби ќе се погоди (како и секоја електроника), но не ми ветува многу.
Инаку, 3fvape за мене е втора по доверливост, по Фастек. Знаат да се малку стиснати за некои работи (по нивна вина немаше производ и не ми го заменуваа со друг додека не доплатив долар разлика), но тоа сепак е во рамките на коректноста.
Noisy Cricket 2 имаше проблеми со потенциометарот (заглавуваше или не работеше), избација поправена верзија, треба да внимаваш (или да ги прашаш) која верзија. Имаше и поширока верзија, не знам дали е истото тоа или не. Јас не би зел Noisy Cricket 2, иако сум изгорен по паралелен механички мод.
Добро, не сум до толку изгорен, но да се појавеше некој гарантирано добар сигурно ќе го земев. Сега ќе погледнам што има на Фастек...
На пример овој, за жал само розовка боја, другите се потрошиле.
Овој не ми се допаѓа затоа што е со жици и лемењето е сомнително, но сепак жиците се достапни и можат да се прелемат ако треба, но има друга работа, пластика е, сол ќе се направи ако падне.
Овој е многу стар, солиден, но бојата го кине, како и бакарниот конектор (ќе се изеде по многу долго време)
Овој шознам, малку е сомнителен, ако не се ракува добро може да направи спој (како и повеќето механички модови)
Исто...
Исто...
Исто...
Овој е најдобар од овие, но и значително поскап...
Или овој, пробај со купон MAP колку ќе ти спушти, но не верувам ептен многу...
Не знам, од овие никој не можам со мирно срце да ти препорачам некој, освен можеби последните два.
Едит: Кај го најдов, сега треба да го звизнам за мене. :hay:
Или не, кој ќе чисти бакар од оксиди...
Едит 2: @rilly Заборави сето тоа, ти го препорачувам овој, многу солиден (погледни ги ривјуата, сите се добри), нема екран што може да се скрши, а ќе си наместиш јачина со потенциометарот по осет (не е механички). Само, добри батерии за него (како и секогаш). Или, пошто некои спомнуваат дека му се лупела бојата, сребрениот. И/или маскирна униформа.
Уште една здравствена бабарога по таблоидите - стврднување на артериите.
Што е сомнително кај оваа „студија“:
- Мал примерок (само 15 души)
- Споредувано со непушачи (знаеме дека е поздраво да си непушач)
- Зголемување на крвен притисок и број на отчукувања на срцето во минута се точни, но знаеме дека тоа е последица на никотин и е само привремено
- И стврднувањето на артериите е привремено, и самиот доктор го признава тоа, но вели дека е „можно“ да биде трајно со редовно користење... врз основа на што? Веројатно врз основа на парите што ги примил или очекува да ги прими за да прави долгорочна студија. :innocent:
- Потполно истите работи ги викаа за кафето, па излегоа со спротивна студија.![]()
А кајгана кусо да не се, одма го објавиле кај нив.
Лешинари.
Е ај да се вратиме на аналогни цигари оти студииве кажуваат дека ...... !Ми се сфиѓа колку не обраќате внимание на студиивеДо толку не ви е шубе?
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7, w/bluetooth, 30000 DPI, 8000Hz, Black, M7-A23
4.870,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден
Бесплатна достава
OD DVD RW SATA ASUS DRW‑08D6MT, Black, 90DD0340-B19000
1.960,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден