Овие нежни некако
![]()

многу нежни повеке за украс отколку за употребаСега за нишо не семногу нежни повеке за украс отколку за употреба
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Овие нежни некако
![]()
Лесно пукаат и на обична жица 26авг знаат да пукнат а камо ли на некоја посаглам жицаШто сечеше? Бодликава жица ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Лесно пукаат и на обична жица 26авг знаат да пукнат а камо ли на некоја посаглам жица
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
$3.20 Coil Father Mini Diagonal Cutter Plier for DIY Coil Building at FastTech - Worldwide Free ShippingИ јас имам исти, среќа што сечам 29-каАј дајте предлог за поасални да се има во предвид за понатаму.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сега се идеално правиНе беа в центар, на празно ги стегнав демек да се исправат...![]()

За таа намена оваПа за горење кантал. :hay:
Да во амбрелаЗнам дека во Веро продавницата за тутун и пури има некој упаљач за луле кој е баш оваков. Има ли на друго место кај нас?
А ова... да не почнам да вадам алатот за клими...турбо торч,куферот со 2х5литри боци...Бренер (не е чакмак), работи одлично како и првиот ден.
![]()
Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
Некоја „цвикцангла“ за тенки жици, на пример Unior (или друг бренд) да видиш што држат во Меркур, Електроелемент, такви продавници... Всушност и најевтиното ѓубре од алат од таму, се обложувам дека попрво ќе изрѓа отколку што има шанси да го скршиш со сечење вакви тенки жици, како на фотографијата поназад.И јас имам исти, среќа што сечам 29-каАј дајте предлог за поасални да се има во предвид за понатаму.
Некоја „цвикцангла“ за тенки жици, на пример Unior (или друг бренд) да видиш што држат во Меркур, Електроелемент, такви продавници... Всушност и најевтиното ѓубре од алат од таму, се обложувам дека попрво ќе изрѓа отколку што има шанси да го скршиш со сечење вакви тенки жици, како на фотографијата поназад.
Малку забегуваме (колективно) со ова нарачкиве од Кина, за многу работи се исплати ама па за некои други работи не баш.![]()
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN, Low-Noise PWM, 2000 RPM Max, BLACK, ACFAN00348A
740,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10