MachineGunMan
Баниран/a
ја спуштив ама утредента го продадов процесорот, изгледа дека дирекно ке ја осетам на повисок фпс :crazy:
Како да не те разочарам, DirectX 11 only.. Продавај тоа греачот GTX 285..
ја спуштив ама утредента го продадов процесорот, изгледа дека дирекно ке ја осетам на повисок фпс :crazy:
Ај прво изиграј ја Crysis 3 па ќе правиме муабет. Од видеа на YouTube нема аир, и самиот кажа.
Ооооопс, заборавив дека немаш графичка![]()
Nema da moes da ja igras so gtx 285ја спуштив ама утредента го продадов процесорот, изгледа дека дирекно ке ја осетам на повисок фпс :crazy:
шо би рекле американцине DX11 only "Ooh crap", а шо би рекле нашиве политичари "Време е за промени" ке иде кај и да е, ионака штета би било на матична со Пци 3.0 да нема графичка со пци 3.0 ама се во свое време, инаку што е до играта ми изгледа како интересна доколку влезеш во филм на предатор, како што беше случајот со Крајзис Ворхед, 2та не ми остави некој посебен впечаток...Nema da moes da ja igras so gtx 285
ама зимово по кратки го поминав :silly: знам дека времето и е поминато ке иде кај и да еКако да не те разочарам, DirectX 11 only.. Продавај тоа греачот GTX 285..
шо би рекле американцине DX11 only "Ooh crap", а шо би рекле нашиве политичари "Време е за промени" ке иде кај и да е, ионака штета би било на матична со Пци 3.0 да нема графичка со пци 3.0 ама се во свое време, инаку што е до играта ми изгледа како интересна доколку влезеш во филм на предатор, како што беше случајот со Крајзис Ворхед, 2та не ми остави некој посебен впечаток...
КЈе ве прашував импресии, од играта, ама глеам веќе сте пишале, каква е сторијата да ми каже некој што е и најбитно да знам дали да ја почнам одма или да почека?
каква е тежината на играта на хард?дали е доволно тешка?Мој совет е да причекаш додека не излезе уште еден крак со кој ќе може да се помине играта, со цел да не ти се уништи искуството. Приказната е одлична, до онаму каде што стигнав (последна мисија, кракот не дозволува да се помине), приказната е подобра од онаа на Crysis 2, но од друга страна крајот на Crysis 2 ме наежи... За 3ката незнам... Ќе видиме.
каква е тежината на играта на хард?дали е доволно тешка?
Ок,обично сите делови на Crysis се лесни,затоа обично ги почнувам на хард,ем подолго ке играм ем поинтересно е.баш сега ја симнав,ке ја пробам само како изгледа и ке паузирам се додека не излезе некој крак.Во коментарите на пирате прочитав дека се чекало Skidrow крак и Fix до 28.02.2013.па се надевам ке излезе саглам кракЕммм незнам, јас играв на второто (regular ваљда), а имаше 4, и беше прилично лесна на тоа regular, 2-3 пати умрев од почеток до крај..
Ок,обично сите делови на Crysis се лесни,затоа обично ги почнувам на хард,ем подолго ке играм ем поинтересно е.баш сега ја симнав,ке ја пробам само како изгледа и ке паузирам се додека не излезе некој крак.Во коментарите на пирате прочитав дека се чекало Skidrow крак и Fix до 28.02.2013.па се надевам ке излезе саглам крак
Не била воопшто тешка,ме бендиса што се игра 1920X1080 на Very HIGH све макс и FXAA без лаг,ептен глатко се игра,а на 8XAA веке лагира,можда со оверклок на графичкава на 1125мх ке е поигриво но сепак за тој сетинг Титан си требаНезнам, во секој случај, јас стално играм на регулар, еве Max Payne 3ката на regular ја играв и живците ми се искинаа. Секоја мисија по 2-3 пати умирав... Премногу вештачка интелегенција имаа ботовите.. Има некои игри на regular лесни се погаѓаат. Е сега за Crysis, треба многу трпение за да играш на hard.. Cloaking moaking, јас сакам да им излезам и се живо да испотепам во еден потек, поголема возбуда ми прави..
Излезен е крак фиксот 2 дена веќеМој совет е да причекаш додека не излезе уште еден крак со кој ќе може да се помине играта, со цел да не ти се уништи искуството. Приказната е одлична, до онаму каде што стигнав (последна мисија, кракот не дозволува да се помине), приказната е подобра од онаа на Crysis 2, но од друга страна крајот на Crysis 2 ме наежи... За 3ката незнам... Ќе видиме.
Излезен е крак фиксот 2 дена веќе
каква е тежината на играта на хард?дали е доволно тешка?
1xSMAA изгледа фантастично. Нема потреба веќе од такви смешни 8xAA...во последно време печат текстури со веќе аплициран AA, што веќе тешко е и да се приметат лоши краеви, ивици...
rofl...downgrade, upgrade....
Човеков е легенда!AMD? ewwww...
Што е подобро FXAA или 2XSMAA?1xSMAA изгледа фантастично. Нема потреба веќе од такви смешни 8xAA...во последно време печат текстури со веќе аплициран AA, што веќе тешко е и да се приметат лоши краеви, ивици...
SMAAШто е подобро FXAA или 2XSMAA?
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден