ecd.mk овде можеш да продадеш/купиш крипто валути, досега имам искеширано околу 60 000денари,
Креаираш акаунт, ставаш твоја сметка, ги продаваш коините и уште истиот ден ти прават исплата, парите ке ти легнат на сметка после 16:00 часот (барема така било во моите случаеви) во случај да не ги добиеш парите истиот ден слободно пиши им на Viber број на трансакција и ќе бидеш исплатен веднаш.
Исто така, друга опција ти е Crypto Tresor во Чаршија. 3% провизија.
![]()
cryptotresor.mk · Ul. Filip 2 Makedonski br.1 dukan.2 Skopje MK, 1010, Nordmazedonien
★★★★★ · Wechselstubegoo.gl
Binance P2P системот. Продаваш USDT, добиваш евра/долари на Wise, Skrill или некој друг платежен метод по твој избор. Без провизија, без ништо. Сам си одбираш на кој сакаш да му продадеш USDT спрема курсот што го нуди. Бирај некој со висок feedback и completition rate.ecd.mk како што гледам веќе не работи, дали знаете некој друг cashout систем, освен криптоматот во east gate?
Јас пробав да продадам USDT, откако ги пратив парите ми рече скенирајте лична карта, ја ставив за скенирање но ништо не се случи (не можев ни да ја скенирам). Побарав refund....Некој да провери, во АТМ-ов има моментално 565600 mkd во Ист Гејт Мол
Не ти успеа трансакцијата не ги доби парите?Јас пробав да продадам USDT, откако ги пратив парите ми рече скенирајте лична карта, ја ставив за скенирање но ништо не се случи (не можев ни да ја скенирам). Побарав refund....
Пробај со https://paysend.comПреку Скрил пробувам, ама не можам ни дебитна ни кредитна картичка ни виза/мастер нишо не може да се додаде...
Има некој друг начин, платформа или слично што функционира за префрлање на пари на моја дебитна/кредитна картичка у МК?
Трансакцијата успеа, USDT се пратија, но да добијам кеш - неНе ти успеа трансакцијата не ги доби парите?
Да не си го згрешил чејнот за праќање на USDT? Има повеќе... преку кој новчаник праќаше и колку?Трансакцијата успеа, USDT се пратија, но да добијам кеш - не
Не не, пратив USDT на трон мрежата, трансакцијата успешно пројде, но скенирањето на личната карта не успеаДа не си го згрешил чејнот за праќање на USDT? Има повеќе... преку кој новчаник праќаше и колку?
А пасош?Не не, пратив USDT на трон мрежата, трансакцијата успешно пројде, но скенирањето на личната карта не успеа
Го ставаш документот на скенерот, ништо не се случува, со пасош не пробав, ама ако можиш пробај и дај ми мислењеА пасош?
За ситна пара лесно се завршува работа in-person.Ајде да не отварам нова тема, тука да прашам.
Имам Binance акаунт и Binance wallet. Се ми е верификувано. Треба да ми пуштат нешто ситно 150-200 евра во Bitcoin. После тоа сакам да ги повлечам во кеш.
Прашањето ми е, дали да им кажам да ми ги пратат на Binance Wallet или гледам некаде пишува дека подобро ми е да отворам Trust Wallet или некој Electrum, затоа што ако имам само Binance Wallet не можам да ги повлечам во менувачница или на Bitcoin ATM туку морам од Binance Wallet на Trust Wallet или некој друг приватен wallet па после повлекување. Се ми е измешано
Кој е најбрз и најдобар начин?