Некој по грешка кликнал на сијаличето наместо на ѕвончето и затоа така се манифестиралоНе знам дали е баг овоа или не.
Првиот пат ми ги јавува со темни букви па потоа откако ке рефреширам пребарувачот си се јавува нормално со бели фонтови.
Погледнете го атачментот 105758
Си кликал по кругчињата?Кај мене па тие нотификации , де ги има де ги нема. На секој рифреш пак ја јаува нотификацијата и ја снемува пак.
Не, сијаличката сама ми се пали и гасне после 1-2 секунди.Си кликал по кругчињата?
За појавувањето и губењето на бројката кај иконата за нотификации. Таму влијае. Ако ги маркираш/демаркираш за прочитани/непрочитани.OMG, добредојде!
Патем, кликањето по крукчињата не влијае никако... барем кај мене... види фото:
Погледнете го атачментот 105941Погледнете го атачментот 105942
Demit, фоткиве и не се така селфекспланаторни, требаше видео да снимам!
Патем, ова треба и во темата за превод, плус фотово:
Погледнете го атачментот 105943
Гаѓај бели топчиња. Кај иконата. Заразни се ептен.За малце ќе споделев видео од што се случува со нотификациите... ама неможе да се прикачи .мов фајл... и пошто ме викаат Октар Струјата, по линија на помал отпор решив да гледам телевизор.
За малце ќе споделев видео од што се случува со нотификациите... ама неможе да се прикачи .мов фајл... и пошто ме викаат Октар Струјата, по линија на помал отпор решив да гледам телевизор.
Мов да ги фати Apple
И кај мене се случува ова.Кај мене па тие нотификации , де ги има де ги нема. На секој рифреш пак ја јаува нотификацијата и ја снемува пак.
Тоа е кога користиш инфериорни прелистувачи.Кога гледам YouTube видео, ако кликнам на Full Screen копчето и потоа стиснам Esc, ме враќа најгоре на страната и видеото си продолжува.
Треба да скролнам онаму каде што е видеото за да можам да го паузирам.
Видео прикачено во зипче.
1. Текстот заедно со ОГРОМНИОТ outline излегуваат од нивната одредена позадина во Мојата Сметка
2. Непреведен дел во страницатаза пријавување багови (заедно со No File Chosen)
3. Непотребен Billing текст во страницата за внесување податоци при купување, доколку не се пополни некое (сите) задолжително поле
4. Insert multiple... непреведен текст на форумов при внесување повеќе фајлови (Screenshotception?)
Погледнете го атачментот 107665Погледнете го атачментот 107666Погледнете го атачментот 107667Погледнете го атачментот 107668Погледнете го атачментот 107669
Последниве три дена - несака да прими емоџи во мислење(неќев да досаѓам ама не се оправи уште)
Погледнете го атачментот 108843
Без емоџи - прима..