Иванчо
hello world
Некој да знае, или да препорача камера со мануелни функции?? Halide најекспонирана но никаде не прочитав колку има shutter speed ... помош доколу може
Благодарам
Благодарам
Како то резолуцијата одеднаш е небитна? Нешто над 720p во 2020та и да се фали ко нешто уау леле ефтино е ок? Исто ко тел од пред 3 години да купиш, ама сега е многу поскап зато шо има стикер епл назад. На здравје џабе фрлените пари за телефон кој освен процесорот, како шо кажа псај е само leftover делови. Истиот принцип, во војска се викаше дрнч (то шо остана од цела недела јадење собрано на крај и напраено чорба, па ти једи шта ти се сервира)Што ми значи тоа ?
Споредувате толку небитни работи за некој што не ни разбира што е тоа
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima lugje sto sakaat dobri perfomansi vo dizajn od 2014 (kako sto vikas ti).Na nekoj mu preci ekran od nad 5.0/5.5inch pa saka pomal telefon, kako sto bese na vremeto Iphone SE, super performansi spakovani vo kukiste na iphone 5.Ne gledam nisto loso vo telefonot, naprotiv, futureproof e, sto nieden samsung i bilo koj android ured za 400evra nema da bide brz posle 2/3god koristenje kako ovoj.Добро бе не им е срам во 2020 да вадат телефон со дизајн од 2014, ШЕСТ години стар дизајн, па без пари да го даваат бе не го земам, што сљкљ нека има внатре.
Сепак имаа малку срам па не хо покажаа екранот
Ам ок, каква клиентела таков прозивод, ќе си го продаат лагано на верните муштерии
Испратено од JSN-L21 преку IT.mk форум апликација
Ima lugje sto sakaat dobri perfomansi vo dizajn od 2014 (kako sto vikas ti).Na nekoj mu preci ekran od nad 5.0/5.5inch pa saka pomal telefon, kako sto bese na vremeto Iphone SE, super performansi spakovani vo kukiste na iphone 5.Ne gledam nisto loso vo telefonot, naprotiv, futureproof e, sto nieden samsung i bilo koj android ured za 400evra nema da bide brz posle 2/3god koristenje kako ovoj.
Како то резолуцијата одеднаш е небитна? Нешто над 720p во 2020та и да се фали ко нешто уау леле ефтино е ок? Исто ко тел од пред 3 години да купиш, ама сега е многу поскап зато шо има стикер епл назад. На здравје џабе фрлените пари за телефон кој освен процесорот, како шо кажа псај е само leftover делови. Истиот принцип, во војска се викаше дрнч (то шо остана од цела недела јадење собрано на крај и напраено чорба, па ти једи шта ти се сервира)
telefonot nema da se prodava tolku mnogu od sto e ist dizajnot so 8ca, a mala razlika u cena so 11.
, да извадеше било кој Android бренд ваков срамен производ можам да замислам каков оркестриран напад ќе имашеКако е мала разлика во цена од $399 до $699? Скоро дупло е.
Vamu na izgled imas. Iph 8 , i imas najnovio ajfon 11, misles deka mu se vazni tie 300 dolari ?
И 7 и 8 имаат на изглед ист екран, арно ама конеторите на плоча не се исти, нормално за да не можеш да поминеш поефтино во случај на кршење, што ќе биде случај и сега.Не дека не знаевме, но добро е да се прочита и на писмено:
Engadget is now a part of Verizon Media
Нажалост ќе остане со HD екранчето:
It’s backwards compatible with all iPhone 8 cases, and has the same 4.7-inch Retina HD Display as found on the last 4.7-inch model (1334 x 750) with a 326 pixels per inch sharpness.
Vamu na izgled imas. Iph 8 , i imas najnovio ajfon 11, misles deka mu se vazni tie 300 dolari ?
Da stavat ekran i kameri od 11 pro, ili 11, nikoj nema da go kupi ovoj od 1000.
Ima mala grupa na lugje nostalgicni ili “”naviknati na toj telefon , tie se targetiraat.
Imam 8plus i mi nema polakontakti u imenik da napisam nikola vo imenikot ne postoi ako me pobara nikola se pojavuva negoviot broj
Не дека не знаевме, но добро е да се прочита и на писмено:
Engadget is now a part of Verizon Media
Нажалост ќе остане со HD екранчето:
It’s backwards compatible with all iPhone 8 cases, and has the same 4.7-inch Retina HD Display as found on the last 4.7-inch model (1334 x 750) with a 326 pixels per inch sharpness.
П.с. Од моја лична перспектива, ќе беше кул да му ставеа full-screen notch, но веројатно тоа чекаат за идна година со iPhone SE 3.
нема фазна детекција на двојни пиксели али за парите е одличен.
E ова ме насмеа.
Туку, според тоа треба да го споредуваме со друг телефон со таква камера? Рецимо с20 ултра?
Онака го прочитав на глас и ме насмеа, нема ништо погрешно во напишаното, ама дека ретки се случаевите што користат кирилица, не па македонски изрази.Зошто те насмеа?
Онака го прочитав на глас и ме насмеа, нема ништо погрешно во напишаното, ама дека ретки се случаевите што користат кирилица, не па македонски изрази.![]()