Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Каде може да најдам - Официјална тема

thexfiles125

hello world
29 април 2013
409
276
1778435339784.png
Знае некој најдобра опција за контролеров кај нас? Од таа страна нема шипинг, Анхоч имаат само 2C, не ultimate 2, ако не најдам ќе мора преку Ali да нарачам и да чекам со месеци + царини...

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.519
1.028
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
пошто иди ако не е веќе и пред заминување пролетно чистење

едно време ми идеше во реклама некој рачен (фен) вентилатор од Тему

ми треба некој разумен компресор на воздух
(сум пробал со Фен не иде)
за чест издув на прашина од гломазно куќиште
без да се пристапува до сите негови непристапни ќошиња

значи претпоставувам да е на полење (што не ми стои на разумна опција со оглед на силата која треба да ја има да вади најмала прашина со издув)
односно да е на кабел најверојатно

и да не е нешто научна фантастика од цена споредбено со други слични алатки

CBB_6

BBC
9 декември 2016
349
1.069
Можи да предложам нешто шо ни на крај памет нема да ти текни??

Го имам година дена, го користам за сушење на двата мотроцикли после миење, како и за издувување на прашина од куќишта!
Многу моќен дувач за лисја, а мали димензии. Квалитетна изработка, и голем плус за варијабилната брзина на силата на дување со потенциометар (ако ти треба да намалиш сила за да не полета некоја плочка РАМ).

Вечерва е на попуст до полноќ за 1.400 денари кај @BESKO

Thank me later...

Последна промена:

fcwizard

hello world
26 март 2018
62
69
Погледнете го атачментот 161446
Знае некој најдобра опција за контролеров кај нас? Од таа страна нема шипинг, Анхоч имаат само 2C, не ultimate 2, ако не најдам ќе мора преку Ali да нарачам и да чекам со месеци + царини...
Ако не мора да биде 8bitdo и сакаш побрзо да ти стаса разгледај и што има од Gamesir и Easysmx на тему, јас сум задоволен од EasySMX X15 за повремен гејминг ама мислам дека Gamesir имаат некој модели што се поспоредливи со 8bitdo ultimate.
Видов дека го има и на Banggood, пред да почнат со царињево од таму ми стигнуваа пратките за околу 20 дена во просек ама немам нарачано ништо сигурно последниве 4/5 месеци.

Последна промена:

thexfiles125

hello world
29 април 2013
409
276
Ако не мора да биде 8bitdo и сакаш побрзо да ти стаса разгледај и што има од Gamesir и Easysmx на тему, јас сум задоволен од EasySMX X15 за повремен гејминг ама мислам дека Gamesir имаат некој модели што се поспоредливи со 8bitdo ultimate.
Видов дека го има и на Banggood, пред да почнат со царињево од таму ми стигнуваа пратките за околу 20 дена во просек ама немам нарачано ништо сигурно последниве 4/5 месеци.
Најмногу ми е што ultimate 2 има gyro што е поддржан од Steam input, така да лесно може да го наместиш на било која игра да емулира глувче или стик, и Gamesir модели го имаат, но не се официјално поддржани од Steam па би било малце повеќе замарање, и конкретно ultimate 2 има таа поддршка, 2C не

Kiko93fukru

hello world
4 септември 2013
65
85
Скопје
Kiko93fukru's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 12600K
Motherboard
MSI PRO Z690-A WIFI DDR4
Storage
Samsung 980 PRO PCIe 4.0 NVMe SSD 1TB
PSU
be quiet! PURE POWER 11 FM 750W 80+ Gold
RAM
CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 Mhz
Video card
ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti Gaming OC 8.0 GB OC
Case
Xigmatek Venom X
Mouse
Logitech G Pro X Superlight Black
Keyboard
RIPJAWS KM570 KEYBOARD MECHANICAL Cherry MX Red
Audio
SteelSeries Arctic 5
Monitor
Benq XL2411P & Dell E2213H
OS
Windows 11 Pro
Некој да не има инфо каде во Скопје може да најдам Logitech PRO X2 Superstrike? Од официјалната страна немаат достава до МК.

PC_GAMER

lurker
16 јуни 2017
538
464
пошто иди ако не е веќе и пред заминување пролетно чистење

едно време ми идеше во реклама некој рачен (фен) вентилатор од Тему

ми треба некој разумен компресор на воздух
(сум пробал со Фен не иде)
без да се пристапува до сите негови непристапни ќошиња

значи претпоставувам да е на полење (што не ми стои на разумна опција со оглед на силата која треба да ја има да вади најмала прашина со издув)
односно да е на кабел најверојатно

и да не е нешто научна фантастика од цена споредбено со други слични алатки
Види ова дали ќе ти врши работа. Јас го имам купено и сум многу задоволен. Го користам на М-АТХ куќиште.

boksata

Fast & Curious
27 декември 2017
576
941
Дали локално може да се најдат вакви пластичиња за тенда?

Атачменти

• sds.jpg
    sds.jpg
    216,7 KB · Прегледи: 53

InSides

lurker
21 февруари 2009
758
2.019
Препорака за USB to LAN адаптер кој работи без проблеми под Linux?

Конкретно за спојување на RPi5?

noc32

hello world
21 март 2016
352
304
Барам пумпа за топки, која што истотака може да го извлече воздухот. Немам време да нарачам од тему, нема да стигне на време. Дали некој видел некаде кај нас да има ваква пумпа?

zemakius

hello world
17 октомври 2020
278
286
Барам пумпа за топки, која што истотака може да го извлече воздухот. Немам време да нарачам од тему, нема да стигне на време. Дали некој видел некаде кај нас да има ваква пумпа?
Не треба само иглата да ја пикниш и ќе го извлечи воздухот сама? А од кај си јас ќе ти дам од Битола ако си да збркаш работа. Ги имаш во сите hardware продавници јас мојата ја купив 350-450 денари

joe_te

hello world
18 ноември 2015
51
49
Скоро во сите спортски продавници

Torlakian

hello world
21 октомври 2014
323
368
Куманово
Има ли кај нас да се купи амоњак или раствор некој, да не е случајно забрането, да не губам време?
Гледам на запад слободно си се продава?
1780532470614.png

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно