Ace Lud
Баниран/a
PG и VG и аромите не се проблемот туку никотинот но и ја верувам дека ке се најде некое решение.
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Само за жал сеуште нема подршка од arctic fox за cuboid tap
Офф топикАј добро утро
Налетав на видеово па викам ај да го споделам. Можеби во иднина ќе биде од корист.
View: https://youtu.be/cG58nKk8f7M
Sent from my Z520 using Tapatalk
Кавадаречка направија..Офф топикЧича Пече Ракију овај мора да има некој ген од Тиквешкиот Регион
![]()
Испратено од Lenovo A2020a40 преку IT.mk форум апликација
Ај добро утро
Налетав на видеово па викам ај да го споделам. Можеби во иднина ќе биде од корист.
View: https://youtu.be/cG58nKk8f7M
Sent from my Z520 using Tapatalk
За тенкот тие црните гуми што се ако сакаш да смениш друга боја или ако се оштети некоја да ја замениш.Да се пофалам и јас![]()
ми стигна и мене цигарчево
Се убаво али преемногу јако ми изгледа ова, ме изгоре кога го ставив на 75w
. Може некој да ми каже за што служат резервните гумички??
![]()
Sent from my iPhone 7 jet black using Tapatalk
@Todor91
Дали имитацијата на дрво е нешто во стилот на карбон фолија, или е нешто друго?
Инаку да си го користиш со многу облачиња![]()
Разгледав и јас, тоа е тоа што би рекол В. Стефановски „Леб и сол“low amp за наша потреба
Пребарав по нет,Тотален концентрат
30.мл
Дозирање од 10% нагоре-по вкус.
Цена не би знаел,
роднини ме "частат",
незнам ни од кој вејп-шоп/веб-шоп се купени.
Sent from my Redmi 4 Prime using Tapatalk
Од тие три,само сенсилис е тоа што го употребуваме и купуваме. 99,5% чист,ама е 80ден 50мл,што у старт е скапо.Ова се нуди по Скопје од Глицерин
Погледнете го атачментот 55895
Да ги пробам, но прво да си прашам дали ги пробал некој... Труење, слепило, ова она, се ОК?![]()
го имам пробано од виола чист и немам приметено ни мирис ни вкус. Инаку и тоа што го продаваат по онлајн продавници е исто така фармацевски глицерин само што они си го препакуваат во нивна амбалажа.
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден