xenon
εικονοκλάστης
Не укапирав Dota и CS феноменот никогаш, WoW играв долго, едно 7 години. Дотава е популарна најверојатно затоа што нема месечна претплата?
Free 2 Play, и е тотално server-sided што значи нема никакви можности за хакирање, освен некои скрипти глупи што не ти помагаат ништо. Највероватно многу ранг и дига и тоа што се одржува секоја година "The International", претходнава година мислам собраа 17 милиона награда ако не се лажам.Не укапирав Dota и CS феноменот никогаш, WoW играв долго, едно 7 години. Дотава е популарна најверојатно затоа што нема месечна претплата?
ma jas imam 4k mmr, iskreno i tamo ne e podobra situuacijata od na 3k, a vcera saksa kaza deka duri i an 7k mmr ima noobci od rusiaj, turicija i kojznae kadejas imam nekoja ekipa so koja igrame tie se malku noobovi, no sepak mi e interesno so niv, priajteli dolgo vreme sme, pa ludnica igri ima, 95% od igrite ni se comeback blagodarenie na mene, inace sam da gi sotavma ojdevme jabana
mora malku gi kontroliram
dobra sttvar so niv nikogas ward ili kurir ne sum zemal
![]()
Поради тоа што гледам дека Гејминг општеството на форумов некако згасна, решив да отворам тема и да ве прашам неколку прашања. Која игра ја играте најмногу во моментов, Рекорд во неа, Колку време играте дневно, и тоа. Па ајде да почнам
Омилена игра: LFS Online
Рекорд: 3то место на SERT сервер
Време на играње: Околу 2-3 часа, зависи колку ќе ми стане интересно
Друже немам одамна седнато да си повозам иначе најдобра симулација по мене. Браво секоја честВо последно време многу слабо играм понекогаш си палам гта 5 и фар крај 4 на иксбокс пошто и компјутерите ми се малце слаби за некои од поновиве наслови но во блиска иднина планирам да си земам сони 4че а игри со кои израснав беа Crash Bandicoot и Jackie chan на PS1... Најдобри хехе.
Испратено од X80h(FB5M) преку IT.mk форум апликација
Од тркачки симулации дефинитивно NfS,а од пуцачини CoD 4:bravo: Игри на кои имам поминато најмногу време
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден