Софија и ПловдивДа не знае некој во Бугарија да не има вејп шоп ?
http://www.gigadrinks.com/en/category/182/electronic-cigarettes.html
Софија и ПловдивДа не знае некој во Бугарија да не има вејп шоп ?
најбитните атерии out of stock
Гуру се кајфуносав со V3 ама пепел го правам памукот,и драј хит колку да сакаш. Како иде штелување за доток на воздух? Пиши ако можеш и во п.п.Јас не можам никако да стигнам, му посакувам среќен пат како наш иден дописник од Трамплендија. :hay:
Благодарам! Инаку го земав за тутунски ароми и околу 1-1.2ома греач. А за скроз вадење мислиш на имбусот? И последно,го бидува овој како модел?Прво: Отворај го juice control најмалку два круга, можеби и повеќе. Кога ќе излезе меурче, безбеден си, но можеш и повеќе.
Второ: отшрафи го одоздола 510 шрафчето и извади го капачето, внатре со имбусот го регулираш црвчето за доток на воздух. Со твој начин на користење, слободно извади го скроз и користи го без него.
Трето: Немој да градиш грејач под 0,5 оми и над 1,5 оми.
Четврто: Не ставај премногу памук, но немој ни премалку.
Петто: Немој над 20 вати.
1:1 е,и е изработен феноменално. Да беше до пред некое време ќе мислев дека е автентичен. Ги има сите жигови на места како кај автентичниотДа, црвчето имбусот извади го. Не знам кој е овој, но најчесто се добри. Ако не пропуштаат гумичките, ако работат навоите и ако има дупки наоџакоткомората, добар е. :hay:
Благодарам! Инаку го земав за тутунски ароми и околу 1-1.2ома греач. А за скроз вадење мислиш на имбусот? И последно,го бидува овој како модел?
Sent from my C6603 using Tapatalk
Земи Vaporeso Gemini V2 или OBS Crius plus,Smok tf-rda ilitf-rdra,далеку се подобри и поквалитетни од Grifin. Кажувам од сопствено искуствоЈас пресно го имам Kayfun V5 mini, со логоа со сите нишани. Проблем имам што навикнав на серпент мини-ов и сега дури и овој V5 (кој сите се бунат дека не е доволно рестриктивен за м2л, за мене е претерано) Инаку гуру, терам на 0,5 ома клаптон и без разлика од ватажа и воздух ми прај спитбек, а со сиот кеф порачав 10 метра клаптон?? Со обичната кантал 24г е одличен тивок и вкус неверојатен, но во исчекување сум на SMOK X cube ultra 220 и најверојатно ке земам грифин за него. страмота е на 20 вати да терам kayfun на него. Ако некој има кеф за кајфунот, и тера слаби ватажи нека ме бара.
Е сега,Мислења на научници изнесени на Vaping Expo 2016 овде.
Има повеќе заклучоци, најважно е да не се претерува со количество на потрошена течност на ден и волти (ватажа).
Аматерски експеримент со детектор на формалдехид:
Што му излезе:
Во воздух = 12 ppm
Електронска цигара (5 пафкања) = 45 ppm
Марлборо (5 пафкања) = 2825 ppm
Пура (5 пафкања) = 5000 ppm (максимумот на инструментот)
Да додадам, за тие што не следат, формалдехидот беше главното плашило во „студиите“ за „штетноста“ на електронската цигара и неговото количество во нив најчесто не беше ни споредувано со количеството во обичните цигари (каде што е само една од илјадниците штетни хемикалии), а беше мерено на несоодветен начин (со прекумерна снага на исушен фитил).
Neka se prijavi vaperot od leva strana sto vejpa na jan mishele jare.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk