MikickoHC
user
Имам lemo drop и него го пробував на таа температураА ова 38,2w е собна или надворешна температура? Незнаев дека ipv6 и температура мерел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
Sent from my C6603 using Tapatalk
Имам lemo drop и него го пробував на таа температураА ова 38,2w е собна или надворешна температура? Незнаев дека ipv6 и температура мерел![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Послато са Lenovo A3500-FL уз помоћ Тапатока
Во тој случај само ова:Ааа лепо лепо, само ќе треба да го чекам тро подолго, ма да не се брзам. Во тој случај следниве модови ги размислувам:
Smoant battle star
IPV6x
Smok Alien
Wismec Reuleaux RX2/3
Веќе имам дома Koopor plus и е нивеџени ТЕНК, и нигде не можам да го носам од што е габаритен и тежок, така да гледам да биде нешто компактно. Таман да фанам од попустов нешто.
А вака од Грифиниве 25мм задаволни сте? Го гледам Billow стандардниот тенк, пошто викаат дека овие со поголем дијаметар рта имаат послаб вкус. Сакам нешто што ќе собира клептони.
Ова е наменето за мене или?Погледнете го атачментот 47988
Кажа последен дека ќе ти е, зашо да не е со стил..
https://www.fasttech.com/products/5879000
Не знам дали ги читаш целосно постовите на другите, ама тебе со сигурност нема да ти е последен ipv6.Ова е наменето за мене или?
Колејѓи, последен добар/омилен/посакуван 2х18650 мод за препорака? Имам 2 бездомни ЛГ чоколатца кои бараат да се вдомат во некој мод![]()
Серпент Мини ($19) или Авокадо клон ($10) секојпат пред овој лимитлес рдта.Можда да земам некој лимитлес рдта...
https://www.fasttech.com/products/0/10021358/5020200-authentic-sense-herakles-rta-2-rebuildable-tankЛинк од хераклесот моља?![]()
Ех...искушение. Колку се лажам сам себе "уште ова и толку" додека не видам нешто што ми се свиѓа.Sbody Macro
Ме става у "искушение"![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Друго, каде е тоа ЦИ Пошта на нова железничка? Ваљда е Царинска Испостава.
Јако е Гуру,само си го поштувам Супер Мен(да не бидам предавник).А тоа ЦИ е царински инспекторат по ново ако разбрав добро а 99% сум сигурен.Јас не можам да наполнам преку 7 долари, и тоа е преку сила. Освен ако...
(но знам дека кинеските сантиметри за облека се помали од нашите)
Друго, каде е тоа ЦИ Пошта на нова железничка? Ваљда е Царинска Испостава.
ЦИП= Царинска испостава пошта 1002
Бочно, кај подвозникот, во исти влез се со пакетско, шалтерите во чело на врата се пакетско а ЦИП е лево шалтеритеА каде се наоѓа? (од каде се влегува?)