MrAndrej20
hello world
- 6 мај 2015
- 69
- 94
Се е средено, остана уште да ги покријам дупките кај hotswap bays. Незнам дали филтер или нешто метално за да не влегува прашина.
Колку го зема куќиштево?? Мене не ми го собира Gammaxx-ов во моето.
2000 ден од член на форумот. Иначе кај мене без проблем го собира гамах 400 види стендофите на матичната да не ти се повисоки.Колку го зема куќиштево?? Мене не ми го собира Gammaxx-ов во моето.![]()
за жал го нема веќе на лагер...А таман планирав да го купам.
@Costigan_Jr секако@Costigan_Jr , не сум drifter но го имам истото кукиште. Од горниот лим до горниот крај од плочата има 25мм![]()
Ти благодарам многу!! Иако не си drifter, ме поштеди од дилеми@Costigan_Jr , не сум drifter но го имам истото кукиште. Од горниот лим до горниот крај од плочата има 25мм![]()
Воа форумов уше не ми дава да влезам, ДНС кичмење. Амит да, како што кажав, спори се и Анхоч, многу.Анхоч месеци уназад каснат со залихи или воопшто не носат, општо за било кој производ не разбирам зошто е така. И згора на се најчесто имаат по едно парче во салон.
Пред некој ден го земав ова куќиште од Анхоч - Micro Case SAMA RTX , се изненадив колку прецизно и добро е изработено. Материјалот како и секое евтино куќиште ама е толку добро смислено и обработено што не дава воопшто таков впечаток. ТОП куќиште ептен го препорачувам.
Што ќе ти е ДВД? Инаку реков квалитетот на материјалот е тој ама звук од 12-ката позади што ја ставив не се слуша а кулерот на процесорот да ама кулерот е стар и е БОХ кулер на АМД така да не е до куќиштето. Те разбирам на што мислиш ама зборуваме за куќиште од 1000 денари нели наменето за евтини конфигурации до мејнстрим мах. ако даваш 3-4000 на кулер тогаш ќе дадеш и 3-4000 за асално куќиште. Мене ми беше муабетот дека има квалитетна изработка и не се приметува дека се работи за евтино куќиште (добро сем логото).Нема простор за Dvd? И како е со (не)звучноста.
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден