Necromancer
poweruser
Чудно што во моментот едниот делува подобро, во друг момент другиот, а при исти услови. Видеото на Сону ми делува подобро, иако потопли ги прави боите.
Во странство бркај да се ослободиш од ДДВ. Ама ако плаќаш ДХЛ... 700 гарантЗначи на цена од 650 еу ќе му дојде плус 120 евра, не се исплаќа, ѓавол ипол...
Cute? Ја би рекол extremely fu*kable.девојкава е cute
More taa kako sto se naucila tolkava lopata da drzi vo race, da ne se iskompleksiras ako ti dojde.. hahaahaCute? Ја би рекол extremely fu*kable.
СВЕ ќе купам од неа. Море и боранија би јадел коа она би ја варела.

"The sound playback of the Nexus 6 is spectacular. It far exceeded my expectations. I previously owned an HTC One M8, and it was amazing when it came to sound quality. The dual stereo speakers on the front of the Nexus 6 replicates the same performance I experienced with the M8, if not even outperforms it. This is shocking considering the “BoomSound” amplification that the HTC touts as the clearest and loudest sound quality for a smartphone. While that may have been true previously, the Nexus 6 has overtaken the M8 in this category along with a magnitude of others"
The camera has to be the single most improved feature in the Nexus line. The Nexus 6 sports a 13-megapixel OIS+ camera, and man does it take great shots! It does not let you down at all. The focus, clarity, and quality of the photographs the Nexus 6 takes are 1000% better than the Nexus 4, and at least 500% better than the Nexus 5.
Не го сфаќам скриншотот.![]()
најочекуваната рецензија.
На последен софтвер биле, изгледа проблемот е решен.Според TechnoBuffalo Нексус 6 е најдобриот телефон моментално.
View: https://www.youtube.com/watch?v=fnQqS54Ba0E
пс: очигледно дека ревјуава се со различен софтвер,некој пред апдејт некој после . Видеото на arstechnica e снимено пред недела дена . Moже да е средено.

Го оставив за делот кога ми одговори на прашањето дали нексус 6 е спор.Вакви работи не се гледаат во вакво време
Оставам за после![]()
Слушај, од мобилен пред некој саат на погрешен форум сум пишалПа им реков јас дека треба да стават 0.5x на форумов, тогаш ќе дое на pre L левел, но како да биле на 1x на 4.4.4, малце подолги се на L.
Толку го чекавме ривјуто на црнецот ииииииииии феилд.
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Banana Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M4
16.460,00 ден