Dark HaCkeR
Баниран/a
- 14 јули 2009
- 2.632
- 1.420
Барај го Торте Мобиле од gsm форумот мислам дека имаат они@Dark HaCkeR кај има темперед глас за ајфон 5с и што пари е?
Барај го Торте Мобиле од gsm форумот мислам дека имаат они@Dark HaCkeR кај има темперед глас за ајфон 5с и што пари е?
го разгледувам телефонов како опција до 9000 денари па да прашам да не има нешто ново околу ова кај нас, гледам за кинески пазар имаат извадено Redmi LTE верзија ама со медиатек процесор...Работи, за 1-2 месеца ќе се отклучи и за 4G..
Redmi NOTE ke pristigne so LTE moznost za 15-20 dena.. Redmi 1S e pomaliot so 4.7'' a Redmi Note Pro e 3G so 5.5'' ekran..го разгледувам телефонов како опција до 9000 денари па да прашам да не има нешто ново околу ова кај нас, гледам за кинески пазар имаат извадено Redmi LTE верзија ама со медиатек процесор...
Redmi 1S e nov so Snapdragon 400 procesor, i toj nema da se menuva brzo. Odlicen telefon, plus moze i CM da se stavi, za meraklii..за Redmi 1S прашував, Redmi NOTE што цена ќе има ?
Sega mi tekna, @psyside mi gi kazaa cenite za 1+ One i Meizu MX 4![]()
edniot e 15$ poevtin od Mi 4, a drugiot MX4 e 25$ poskap od Mi 4... Inaku, cenata na Mi 4 ke se namaluva, kako i sto neznam, ke objavat kaj niv na sajt koga ke stignat..
Нема проблем, ќе пробам да ги дознаам.. Но пред наредната недела тешко.. Нешто околу увозот били зезнато, незнам што.. Штом дознаам ќе ти пишам бате..Aко не ти е проблем кажи ги целосните суми, фала на инфо другар...
Од кинезаријава oppo и Mi највише ме бендисуваат другевиве уште го имаат оној кинески менаталитет во изработка и дизајн
Aбе и ја така мислев до пред 1 година.
Од коа почнав со гугл тренслејт по кинескиве сајтови baidu и.т.н
и од коа почнав да глеам видеа на youku,soku и.т.н
сменив мислење скроз за Кинезиве.
Си имаат премиум фирми што ние Европејците а и Амириканците незнаеме дека постојат
а нудат екстремен квалитет,ништо помалку од B&W,Harman Cardon,Carvin Vega и.т.н
У секоја индустрија ги има.
Баш со пријатели се шалиме:
Кинезите праат јајца from scratch
прво жолчката од липиди/ензими и.т.н па белката и на крај и на крај лушпата.
Кокошката им е исфрлена од употреба пошто им е спора,треба да ја чекаат да снесе![]()
Друже ја коа го глеав документарецот се крстевHahahaha, ova e eden od najdobrite komentari sto sum go procital posledno vreme, za kokoskata.. Hahaha bravo... I Oppo se high end consumer electronics companija btw, a kinezite koj nema da gi ceni sega greska ke napravi.. Oni veke go vodat svetot, a da ne zboruvame za idninata..
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR S20, EX.98116
980,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN PCIe 10/100/1000/2500Mbs, CUDY PE25, Chipset: RTL8125, CUDY-PE25
680,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден