Со фарбањето на алауминиумот значително се намалува дисципацијата на топлина, т.е. се влошуваат перформансите. Но, доколку перформансите на нефарбан ладилник биле повеќе од доволни, тогаш и исфарбан ќе брка работа, народски кажано![]()
Како во прицврсти вентилаторчето?Ставив плус вентилаторче,и нема гајле...не иде над 65 степени на фурмарк![]()
Како во прицврсти вентилаторчето?
Неделава ке праам гето мод на 9800GT пошто кулерот престанал да врти па мислев 80-92mm вентиалторче го прицврстам со 4-5 ластичиња, еветнуално да ставам некое гумено мутерче за да се направи простор меѓу вентилаторот и железото ако гребат перките.
Е ова е права ствар да не мора да стануваш кога ќе си вариш кафе и + да се вгради едно мало фрижидерче за ладно сокче не ми треба ништо друго.
Патем да не знае некој каде можам да најдам затемнет плексиглас ( црна боја ) или пак фолија за затемнување ?
Е ова е права ствар да не мора да стануваш кога ќе си вариш кафе и + да се вгради едно мало фрижидерче за ладно сокче не ми треба ништо друго.
Патем да не знае некој каде можам да најдам затемнет плексиглас ( црна боја ) или пак фолија за затемнување ?
А да ставиш прво МАКЕДОНСКА поддршкаZnaci vaka vo ova kukiste gi znaete delovite (procitajte kaj mene) inace planiram da stavam Maximus Formula 7 (koga ke iskoci) 32gb Kingston Beast ram, 4790k pa daj boze ponataka broadwell ako se asalni, vga vise imam Sapphire 280X Toxic i se mislev da go farbam toa zutoto ama zal me fatihdd-to i napojuvanjeto ostanuvaat sea za saa..e za kuler mi e makata sto da stavam.
Mi se pravi merakot na V8GTS zaradi estetikata ama skup e i ne vredi za tie pari vo performansi e average at best. Se mislam za noctua, decki predlozi se dobredojdeni.
Dokolku imate preporaki za domodiranje na kukistevo kazete. Idejata kako i na site mi e da ne se poznavaat grdite kabli.
Ке грешам во пицшуванјње башка ми требаа 7 мин за да ја напишам реченицаваА да ставиш прво МАКЕДОНСКА поддршка![]()
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден