секако дека ја пробавме,јас искрено сум мн задоволен претежно графиката е прејака а,гемплејот е ист како и на претходната игра.како и да е си гази crysis 3 мене ми се допаѓа.Ја проба некој, импресии?
секако дека ја пробавме,јас искрено сум мн задоволен претежно графиката е прејака а,гемплејот е ист како и на претходната игра.како и да е си гази crysis 3 мене ми се допаѓа.
секако дека ја пробавме,јас искрено сум мн задоволен претежно графиката е прејака а,гемплејот е ист како и на претходната игра.како и да е си гази crysis 3 мене ми се допаѓа.
да во потпис само со друг монитор,пошто отиде тој монитор и сеа имам една 17 али врши работа,иначе ја играм ја играм на resolution : 1024x764 high све ми е немам мерено фрејмови иначе си ја играм одлично без никакво сецкање.На конфигурацијата во потписот ја играш?
Ако да, на кои сетинзи и колку фрејма во просек вадиш?
Поздрав.
Не чини, ко Unreal или Quake ми е. Никакво чувство на реализам кај протагонистот. Кој мурлок нишани и не му се тресат рацете. Игри за мали деца. Оди, пукај...драпање муда за амери. Беше ок Quake 1 на времето, па Unreal дојде со подобра графика и повеќе бои...и од тогаш натаму се исти гомнарии се вртат со повеќе и повеќе графика, анимирани чаршави, капки дожд и останати тракатанци.
За дечињава на форумов најверојатно е ок. Трчи трчи пукај облечен како шашава кукла. Јас барам реализам. Кај Battlefield 3 е солидно решено тоа.
Не чини играва тоа е. Исто ко и Halo, Counter Strike...
Плус кој сака да облекува кукли нека игра World of Warcraft, едно купче костумчиња таму на секои 3 месеци.
Izigrav samo BEGA i iskreno ne Mi Se Dopadna gameplayot no sepak Grafikata bese super no ne i na nivo na nekoi drugi igri koi se postari...BF3 i Crysis 1,warhead...
Што збориш ? Графиката не е на ниво на Crysis 1? Жити се? Може да ми објасниш зошто EA би правела нова игра со послаба графика? Можеби амбиентот не ти се допаднал но графиката дека е послаба од онаа на Crysis 1... епа buddy, in your dreams
Yep ne si ka igral nikad crysis 1 ili bf3 pa zartoa taka trvrdis....
Не знам каква реалност очекуваш кај SF игра...Не чини, ко Unreal или Quake ми е. Никакво чувство на реализам кај протагонистот. Кој мурлок нишани и не му се тресат рацете. Игри за мали деца. Оди, пукај...драпање муда за амери. Беше ок Quake 1 на времето, па Unreal дојде со подобра графика и повеќе бои...и од тогаш натаму се исти гомнарии се вртат со повеќе и повеќе графика, анимирани чаршави, капки дожд и останати тракатанци.
За дечињава на форумов најверојатно е ок. Трчи трчи пукај облечен како шашава кукла. Јас барам реализам. Кај Battlefield 3 е солидно решено тоа.
Не чини играва тоа е. Исто ко и Halo, Counter Strike...
Плус кој сака да облекува кукли нека игра World of Warcraft, едно купче костумчиња таму на секои 3 месеци.
Crysis 3 ја уништува Crysis 1 во секој поглед, графика мафика гејмлпеј, се е подобрено и подигнато на повисоко ниво.
Секако дека се рачуна, зарам треба максималните можности на играта да ги лимитраме според начинот на кој Crytek ги поставил за хардвер од 2006 година?
Модот го користи ејнџинот на играта.....способностите на истата.
Физиката? разлистај низ Youtube Crysis physyx...
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден