од кај го зема fan-от горе во кукиштето, и кулерот на процесорот ? иначе топ компјутерМалку е гнасно со прашина,а пред не цел месец е чистено.Морам филтри да набавам![]()
![]()
![]()
од кај го зема fan-от горе во кукиштето, и кулерот на процесорот ? иначе топ компјутерМалку е гнасно со прашина,а пред не цел месец е чистено.Морам филтри да набавам![]()
![]()
![]()
од кај го зема fan-от горе во кукиштето, и кулерот на процесорот ? иначе топ компјутер
Вака изгледаше конфиругарцијата од потпис. Се имав потрудено колку-толку да ги средам каблите во куќиште без "Cable Management". Како и да е повеќе не е во моја сопственост, а новото милениче штотуку почна да се создава дел по дел
.
Погледнете го атачментот 6429
Инаку се работи за:
i7 930, MSI x58 Pro-E, GTX460, 16GB 1600MHz Kingston HyperX Genesis итн.
Беше наместен да дува, бидејќи беше единствен вентилатор на куќиштето.Тој странично 120mm вентилатор ти е наместен да дува воздух внатре во кукиштето или обратно?
Беше наместен да дува, бидејќи беше единствен вентилатор на куќиштето.
Што му фали на напојувањето?Убоо се', ама и ти си се зафркнал со напојувањето ко мене
Ако не се лажам и ти го имаш земено комплет куќиште сосе бош напојување со 1 година гаранција![]()
Да, тоа е 500w elite комплет со кукиште. Иначе го земав на ризик зашто немав кеш во моментот, и еве по година ипол интензивно користење добро се држи стабилно е нема пад на напон... добро си ја врши работата задоволен сум од него повеке би се секирал за хардот.Убоо се', ама и ти си се зафркнал со напојувањето ко мене
Ако не се лажам и ти го имаш земено комплет куќиште сосе бош напојување со 1 година гаранција![]()
Да, тоа е 500w elite комплет со кукиште. Иначе го земав на ризик зашто немав кеш во моментот, и еве по година ипол интензивно користење добро се држи стабилно е нема пад на напон... добро си ја врши работата задоволен сум од него повеке би се секирал за хардот.
asus gtx 560што графичка е тоа?
Па ваљда му фали нешто штом има 1 година гаранција за разлика од останатите cooler master кои имаат по 5 години. Налетав на мислења по форуми за напојувањето, некако незадоволни беа корисниците...Што му фали на напојувањето?
И јас го зедов на ризик пошто толку ми беа парињата и како шо се забележува по муабетов мој, скептик сум во поглед на квалитетот...колку пари толку музикаДа, тоа е 500w elite комплет со кукиште. Иначе го земав на ризик зашто немав кеш во моментот, и еве по година ипол интензивно користење добро се држи стабилно е нема пад на напон... добро си ја врши работата задоволен сум од него повеке би се секирал за хардот.
Па ваљда му фали нешто штом има 1 година гаранција за разлика од останатите cooler master кои имаат по 5 години. Налетав на мислења по форуми за напојувањето, некако незадоволни беа корисниците...
И јас го зедов на ризик пошто толку ми беа парињата и како шо се забележува по муабетов мој, скептик сум во поглед на квалитетот...колку пари толку музика
Во секој случај не е преоптоварено кај мене, веројатно ќе издржи1 година (таман колку шо му е гаранцијата), па ќе гледам да купам нешто поиспробано![]()
Напојувањето си е ОК за цената,е сега што сакаш ти?1 година има гаранција поради што не се паковани тие напојувања,така се продаваат во сигурносен најлон или со куќишта и затоа е поевтино и со помалку гаранција,но си ја врши работата,100 пати е подобро од некое Deluxe или Hantol НапојувањеПа ваљда му фали нешто штом има 1 година гаранција за разлика од останатите cooler master кои имаат по 5 години. Налетав на мислења по форуми за напојувањето, некако незадоволни беа корисниците...
И јас го зедов на ризик пошто толку ми беа парињата и како шо се забележува по муабетов мој, скептик сум во поглед на квалитетот...колку пари толку музика
Во секој случај не е преоптоварено кај мене, веројатно ќе издржи1 година (таман колку шо му е гаранцијата), па ќе гледам да купам нешто поиспробано![]()
E кој ке ти кажеше дека coolermaster не чини?Можда не е на ниво на поскапите серии од coolermaster Но сепак не е Deluxe и си ја врши работата сосема солидно.Чудна работа. Да го пофалев напојувањето ќе наидев на негодувања дека е за нигде, дека е вакво, онакво...Јас само кажав дека сум скептик околу неговиот квалитет и напојувањето доби пофални зборови
Во ред, мене ми одговара тоа што е ОК, пошто го имам напојувањето![]()
Еве го
![]()
![]()
Си чека пари![]()
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден